Haberler

Kros Ligi 1. Kademe Yarışmaları Konya'da Yapıldı

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun (TAF) faaliyet programında yer alan Kros Ligi 1. Kademe Yarışmaları Konya'da yapıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun (TAF) faaliyet programında yer alan Kros Ligi 1. Kademe Yarışmaları Konya'da yapıldı.

Saraçoğlu parkurundaki yarışlara, 58 takımdan 360 sporcu katıldı. Yarışmalarda sporcular bayan ve erkeklerde, gençler ile büyükler kategorilerinde mücadele etti.

Yarışlar sonunda büyük bayanlarda Üsküdar Belediyesi, büyük erkeklerde ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor birinci oldu. Genç bayanlarda Fenerbahçe birinci olurken, genç erkeklerde de Kocaeli Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü birinciliği aldı.

Dereceye giren kulüplerin sporcularına madalyaları, TAF Başkanı Fatih Çintimar tarafından verildi.

Çintimar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 700 sporcunun katılacağı Kros Ligi'ni Konya'da düzenlenen 1. kademe yarışlarıyla başlattıklarını belirtti.

Yıl sonuna kadar çalışmaları sürdüreceklerini ifade eden Çintimar, "Yeni şampiyonalar, olimpiyatlar için yeni adayları belirlemenin gayreti içindeyiz. İnşallah bu bizim ilk yarışımızdı ve bundan sonra da hem kros yarışmalarında hem de pist müsabakalarında geniş katılımlarla daha geniş kitlelere yayılarak, ülkemizi temsil edecek milli takımları oluşturacağız" diye konuştu.

Kros Ligi'nde 2. kademe yarışmaları Batman'da, 3. kademe yarışları Antalya'da, 4. kademe yarışları Samsun'da yapılacak. TAF Kulüplerarası Kros Ligi ilk 4 kademe yarışlarında dereceye giren takımlar, gelecek yıl düzenlenecek Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek. - Konya

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Üsküdar Belediyesi Türkiye Konya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title