Haberler

Kros İl Birincisine Pınarbaşı Kaymakamı Hediye Verdi

Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 29 Ekim’de Kastamonu’da düzenlenen Cumhuriyet Koşusunda birinci olan Elvan Çalışkan’a (11) Pınarbaşı kaymakamı Bekir Cansız hediye verdi.

Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 29 Ekim'de Kastamonu'da düzenlenen Cumhuriyet Koşusunda birinci olan Elvan Çalışkan'a (11) Pınarbaşı kaymakamı Bekir Cansız hediye verdi.

Polis Ormanı Kros Parkuru'nda düzenlenen koşuda, bin 500 metre küçük kızlar kategorisinde yarışan Elvan Çalışkan,diğer yarışmacı arkadaşlarına açık ara fark atarak yarışmayı birinci tamamladı.

Kaymakam Bekir Cansız, alınan sonuçtan çok memnun olduğunu belirterek şu açıklamada bulundu:

"Böyle güzel ve anlamlı bir organizasyonda,19 ilçe içinden Pınarbaşı'ndan bir öğrencimizin birinci olması bizi çok mutlu etti. Ayrıca 10 Kasım'da Ankara'da yapılacak olan Atatürk Anma koşusunda ilimizi temsil edeceği için de ayrıca gururluyuz. Elvan, Pınarbaşı'nda kısıtlı imkanlarla da başarının olabileceğini bize en güzel şekilde gösterdi. Bu öğrencimizin diğer yavrularımıza da örnek olmasını temenni ediyorum. Bizler,kaymakamlık olarak hem maddi hem de manevi olarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Elvan'a Ankara'da gerçekleştirilecek olan yarışmada da başarılar diliyorum."

29 Ekim Cumhuriyet Koşusunda dereceye giren öğrencilere madalyaları, Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adem Keloğlu tarafından verildi. Elvan Çalışkan, 10 Kasım'da Ankara'da düzenlenecek olan Atatürk'ü Anma koşusunda küçük kızlar kategorisinde Kastamonu'yu temsil edecek. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir CANSIZ Kastamonu Pınarbaşı 29 Ekim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title