Haberler

Kritik Görüşmenin Ardından İlk Açıklama Arınç'tan: Umarım Herkes Ders Çıkarır

Güncelleme:

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Ak Parti'nin bazı kurucu isimlerinden eski bakanlar Bülent Arınç, Sadullah Ergin, Hüseyin Çelik ve Nihat Ergün bir araya geldi. Yaklaşık 2 buçuk saat süren görüşme sonrası Bülent Arınç'tan açıklama geldi. Arınç, "Umarım herkes bu açıklamalardan bir ders çıkarmıştır. Hükümetimizi ve ülke meselelerini görüştük, faydalı oldu" dedi. Yine Hilal Kaplan'a "troliçe" göndermesinde bulunan Arınç, "Biz bu partinin kurucularıyız,iyi bir AK Partiliyiz, trollerin troliçelerin ne dediğinin önemi yok." ifadelerini kullandı.

ARINÇ'IN EVİNDE KRİTİK ZİRVE

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, bugün de, son dönemde AK Parti ve Erdoğan karşıtı açıklamalarıyla gündeme gelen AK Parti'nin bazı kurucu isimleri ile buluştu. Görüşme Arınç'ın evinde gerçekleşti.

Hürriyet'ten Selahattin Sönmez'in haberine göre Abdullah Gül, eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün Ankara'da bir araya geldi.

ARINÇ'TAN AÇIKLAMA

Gül ile görüşmesi sonrası Habertürk'e konuşan Bülent Arınç , şunları söyledi:

"Farklı anlamlar yüklememek lazım. Dün Sayın Cumhurbaşkanı ile görüştüler, gündüz de Ankara'daydılar, akşam da ben davet ettim. Mesle bundan ibaret, dostane bir ziyaret. Bir araya geldik. Biz bu partinin kurucularıyız,iyi bir AK Partiliyiz, trollerin troliçelerin ne dediğinin önemi yok."

"Erdoğan'a kırgın mısınız? Bu konu gündeme geldi mi?" sorusuna Arınç, "Hissi konulara girmemek lazım. Ben cevap verdim, edepli terbiyeli cevaplardır bunlar. Umarım herkes bu açıklamalardan bir ders çıkarmıştır. Hükümetimizi ve ülke meselelerini görüştük, faydalı oldu" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hüseyin Çelik Abdullah Gül Bülent Arınç AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

Murat memış Mobil-IOS:

Adam gibi adamsın sayın Bülent bey

0
0
yanıtYanıtla
RTAMobil-IOS:

Ülkenin içine 12 yılda ettiniz temel taşları ile oynadınız rejim değiştirme uğruna nerdeyse ülke elden gidecek sizin yapacağınız en iyi şey toplu AKP den istifa edip lav olmanız o Zaman hiç bir sorun kalmaz

0
0
yanıtYanıtla
ÇELİKBİLEK Mobil-ANDROID:

MHP'lisi CHP'lisi AKP'lisi tüm vatanseverlere sesleniyorum. Etrafımız ateş çemberi; ve gelecek ciddi krizlere ve hatta bir dünya savaşına gebe; ve bu ciddi süreçleri yürütebilecek başka bir liderimiz yok. Bu lider Allah göstermesin tasfiye olursa iç ve dış hangi hain mihraklar sevinecek düşünelim ; Ve de TÜM GÜCÜMÜZLE CUMHURBAŞKANİMİZA DESTEK OLALIM.

0
0
yanıtYanıtla
MEHHH..Mobil-IOS:

Bence trol ve troliçeler; insanın kendine yakışanı giymesidir....

0
0
yanıtYanıtla
ReteMobil-IOS:

Akapenin dini imanı para

0
0
yanıtYanıtla
kulak cekilince.Mobil-ANDROID:

yani verilen ayari hep beraber yediniz ve mecbursunuz cünkü dikta öyle istedi

0
0
yanıtYanıtla
yesilMobil-ANDROID:

cakallar ganimet pardon lesleri paylasamiyorlarmis afrikada sizde duydunuzmu bu haberi

0
0
yanıtYanıtla
sudayMobil-ANDROID:

Arınç umarım sen almışsındır dersini,hala pensilvanyadakinin peşinden gidip ülkeyi partiyi karıştırmaya kalkma,yüz yaşına gelmişsin hala nefsinin peşindesin,bir yanlış görüyorsan gir cumhurbaşkanıyla başbakanla bizzat görüş,daha fazla hainlere hizmet etme.

0
0
yanıtYanıtla
cedderMobil-ANDROID:

Hepsi hikaye..Danişikli dövüş!Bunu kimse yemez,gündem yapmaya çalişmaca..

0
0
yanıtYanıtla
BursaMobil-IOS:

Bir başkanlık refarundumu bitsin, bakalım seni bir daha ortalıkta görecek miyiz.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title