Haberler

Kritik 2 Gün Atlatıldı

Zeynep Tokuş, Eşi Alp Nuhoğlu ile Birlikte Ali İsmini Verdikleri Oğullarını 'Sağlıklı' Yaşatmak İçin Savaş Veriyor

ZEYNEP TOKUŞ, EŞİ ALP NUHOĞLU İLE BİRLİKTE ALİ İSMİNİ VERDİKLERİ OĞULLARINI 'SAĞLIKLI' YAŞATMAK İÇİN SAVAŞ VERİYOR

6.5 aylık hamileyken 1 kilo 400 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getiren Zeynep Tokuş, eşi Alp Nuhoğlu ile birlikte Ali ismini verdikleri oğullarını 'sağlıklı' yaşatmak için savaş veriyor. Kuvözde olan bebeklerinin her geçen gün daha da iyiye gittiğini belirten Alp Nuhoğlu, 'O zorlu iki günü atlattık. Ali'nin sağlık durumu her gün daha da iyiye gidiyor' dedi. Eve çıkana kadar hala sağlık açısında bebeklerinin risk taşıdığının da altığını çizen Nuhoğlu, şunları söyledi: 'Ali, her gün 15 gram alıyor. bu da onun vücut fonksiyonlarının sağlıklı bir şekilde çalıştığını, böbreklerinin çalıştığını gösterir. Allah'a şükür, karaciğeri, midesi, ciğerleri çok iyi. Şu an beyin kanaması riski de azalmış durumda. 3 hafta daha burada kalacak. Üç hafta sonra son göz muayenesi yapıldıktan sonra Ali'yi eve çıkartacağız.'

'Beyin kanaması geçirirse bebek yaşatmamakta fayda var, çünkü sakat kalır' açıklamasının da yanlış anlaşıldığını belirten Nuhoğlu, 'Ben bebek yaşamasın diye bir şey söylemedim. Sadece, erken doğumlarda beyin kanaması geçiren bebek, bitkisel hayata girer.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title