Haberler

Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı Çetintaş Açıklaması

Kristal-İş Genel Başkanı Bilal Çetintaş, "Toplu iş sözleşmesinde temsil ettiğimiz üyelerimizin beklentilerine cevap vermek istiyoruz" dedi.

Kristal-İş Genel Başkanı Bilal Çetintaş, "Toplu iş sözleşmesinde temsil ettiğimiz üyelerimizin beklentilerine cevap vermek istiyoruz" dedi.

Çetintaş, CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur'u parti binası ziyaretinde yaptığı konuşmada, Trakya'da 3, Mersin, Eskişehir, Bursa ve Gebze'de birer fabrikada çalışan 5 bin 600 üyelerinin bulunduğunu ve aralık ayında başlayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin yaklaşık 2 aydır devam ettiğini söyledi.

Son dönemde artan hayat pahalılığıyla üyelerinin de sözleşmeden beklentilerinin arttığını aktaran Çetintaş, şunları kaydetti:

"Bu yıl 5 bin 600 üyemiz adına aralık ayında başladığımız toplu sözleşme görüşmeleri halen devam ediyor. Bu sözleşmede temsil ettiğimiz üyelerimizin beklentilerine cevap vermek istiyoruz. Peş peşe gelen zamlar herkesin düzenini bozdu. Dolayısıyla üyelerimizin de beklentilerini arttırdı. Kısa süre içerisinde görüşmeleri tamamlayarak, sözleşmeyi imzalamak istiyoruz. Bu sözleşmeyi üyelerimizin beklentilerine yakın bir duruma getirebilirsek mutluluk duyacağız."

Başkur da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sendika çalışmalarında Çetintaş'a başarılar diledi.

Ziyarette, Kristal-İş Trakya Şube Başkanı Ufuk Yaratan ile Trakya Şube Sekreteri Serbülent Avcı da hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli Eskişehir Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title