Haberler

    Krisijan Nikolov: Carlos Arroyo Muhteşem Bir Öğretmendi

    Galatasaray Liv Hospital’ın Makedon oyuncusu Krisijan Nikolov, THY Euroleague Top 16 Turu’ndaki Maccabi Electra karşılaşmasından sonra açıklamalarda bulundu.

    Takımdan ayrılan Carlos Arroyo’nun kendisine önemli yardımları olduğunu söyleyen 18 yaşındaki oyuncu “ Carlos Arroyo ile birlikte oynayarak ondan birçok şey öğrendim. Şükürler olsun ki onunla her gün konuşma fırsatım vardı ve Arroyo muhteşem bir öğretmendi.” ifadelerini kullandı.

    Tel Aviv deplasmanındaki performansı hakkında da konuşan Nikolov “Maccabi’ye karşı oynamak harikaydı. Jeremy Pargo, gördüğüm en iyi oyun kuruculardan biri ve her zaman ondan bir şeyler öğrenmeye çalışırım. İkinci devrede bazı hatalar yaptım ama ileride bunları düzelteceğim.” diye konuştu.

    Soyunma odasının girişinde Sinan Güler’in kendisine uyarılarda bulunduğunun hatırlatılması üzerine yetenekli oyuncu “ Orada, Si nan bana oyun içinde sakin kalmanın ne kadar önemli olduğunu anlatıyordu. Çünkü o da farkında ki ben çok genç bir oyuncuyum. ” açıklamasını yaptı.

    Galatasaray’da kalıcı olup başarıya ulaşmak istediğini dile getiren Nikolov  Başarının yolu tecrübeden geçer, son Euroleague şampiyonu Maccabi’ye karşı oynamak kolay değil. Ancak benim idealim Galatasaray’da kalıcı olup burada daha fazla maçta, daha fazla süre almak. Keza gelecek sezondan itibaren artık Türkiye Basketbol Ligi’nde de oynama imkanım olacak. dedi.

    Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman ise genç oyuncusunun Maccabi karşısında iyi bir oyun çıkardığının altını çizerken Nikolov, çok önemli yeteneklere sahip bir oyuncu ancak daha çok tecrübelenmesi gerek. Tel Aviv’de oynamak kolay değil ve Nikolov burada iyi set oyunları çıkardı. Nikolov, Galatasaray’ın oyun kurucu bölgesinin iyi bir destekçisi olacak şeklinde konuştu.

    Basketdergisi

    Benzer haberler için Ajans Basketbol

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Liv Hospital Carlos Arroyo Jeremy Pargo Tel Aviv Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title