Haberler

Kriptopr Müşteri Portföyüne Türkiye Tenis Federasyonu’nu Ekledi

PR Ve İletişim Danışmanlığı Sektörünün Önde Gelen Kuruluşlarından Biri Olan Kriptopr, Türkiye Tenis Federasyonu'nu (TTF) Müşteri Portföyüne Kattı.

1953 yılında bağımsız bir federayon olarak yapılanan Türkiye Tenis Federasyonu (TTF), cumhuriyetle yaşıt bir federasyon. Türkiye'deki tenis faaliyetlerini yürüten Türkiye Tenis Federasyonu (TTF), bugün Ankara ve İstanbul'daki ana ofisleri dışında, İzmir'de bulunan Avrupa çapındaki Ulusal Tenis Eğitim Merkezi, altyapı tesisleri ve il temsilcilikleri ile hizmet veriyor.

2004 yılında özerk yapıya kavuşan Türkiye Tenis Federasyonu (TTF), bugün 150′ye yakın federe kulüp, 10 binin üzerinde lisanslı tenisçiye sahip ülkemizde bu sporu hak ettiği yere getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda Avrupa Tenis Birliği Yönetim Kurulu'nda da bulunan başkan Sayın Ayda Uluç yönetimindeki TTF'nin hedefi, en kısa zamanda Türk tenisini global arenanın aktif oyuncularından biri haline getirmek.

Kriptopr, Türkiye Tenis Federasyonu'nun (TTF) yanı sıra Türk Telekom, TUSKON, Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği, GARMİN, PROVUS, RodiMood, Latek Lojistik, İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB) İstanbul Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği, Akfel, Enerco Enerji, Verusa, Makine Tanıtım Grubu (MTG), Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri (OAİB), Alamarka, TURKVEN, URTİM, ve Arvento Mobile Systems'e Entegre PR hizmeti sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title