Haberler

Kreşte Ölen Ateş Bebek'e Adli Tıp'tan Doğal Ölüm Raporu

Güncelleme:

Ordu'da kreşte yatağında ölü bulunan 13 aylık Ateş Karaoğlan'ın ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nın raporuyla 'doğal ölüm' olarak belirlendi.

Ordu'da kreşte yatağında ölü bulunan 13 aylık Ateş Karaoğlan'ın ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nın raporuyla 'doğal ölüm' olarak belirlendi.

YATAKTA UYURKEN HAYATINI KAYBETTİ

Ordu'nun Altınordu İlçesi'ne bağlı Şarkiye Mahallesi'nde oturan 27 yaşındaki Şura ve aynı yaştaki Caner Karaoğlan çifti, tek çocukları 13 aylık Ateş'i, geçen 16 Mart'ta oturdukları binanın alt katında bulunan özel kreşe bıraktı. Ateş bebeğin, kreşte yatakta uyurken ölüsü bulundu.

KREŞİN FAALİYETİ GEÇİCİ OLARAK DURDURULDU

Şura ve Caner Karaoğlan çifti kreş yöneticilerinin ihmali olduğu iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü de kreş işletmecisinin talebi üzerine özel kreşin faaliyetini geçici olarak durdurdu.

ÖLÜM NEDENİ 'DOĞAL SEBEPLER'

Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılan Ateş bebeğin ölüm nedeni belirlenemeyince rapor Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gönderildi. Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 1'inci Adli Tıp İhtisas Kurulu tarafından 10 Haziran'da düzenlenen raporda 'bebeğin ölümünün otopside kesin tanısı konulamayan bir hastalık sonucu meydana gelmiş olduğunun kabulu gerektiğinin belirtildiği, Adli Tıp raporu nazara alınarak Ateş Karaoğlan'ın ölümünün doğal sebeplerden kaynaklandığı, şüphelilerin kusur veya ihmallerinin bulunmadığı anlaşılmıştır' denildi.

KREŞ ÇALIŞANLARI İLGİLİ SORUŞTURMAYA YER YOK

Savcılık Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nın raporuna göre kreş işletmecisi ve 2 kreş çalışanı hakkında haklarındaki suçlamalarla ilgili kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Karaoğlan Bebek Ordu Yerel Sağlık Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500

Yorumlar (60)

ATEŞmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Çocuklarınıza böyle isimler koymayın lütfen araştırın dinde kabulü var mı?Ateş cehennemin kaynağı şeytanın özü karşı çıkan olabilir araştırsın dinen sakıncalı isimleri..küçük meleğe nazar değdiğini düşünüyorum.O melek oldu uçtu anne babaya Allah sabır versin.

78
11
yanıtYanıtla
YusufmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu kadarcik cocuklari kreşe verenleri Allah islah etsin millet para manyagi oldu yok oglum icin yok cocuklarimin gelecegi icin calisiyorum lann senin oglun kizin o ne oldugu belirsiz kreslerde neler yasiyor haberin varmi bir cicuga annesinden daha iyi bakan olurmu millet cocugum olsun diye hastanelere milyarlar oduyor siz dogan cocugunuzu krese veriyorsunuz neymis efendim calismaliymis yetmiyormus yetti mi simdi bu yavruya nasil kiydiniz vicdansizlar SEN SEN OL COCUGUNU ELLERE BIRAKMA

52
11
yanıtYanıtla
kadir:

yusuf helal olsun kardeşim aynen katılıyorum sana madem para kazanacan cocuk niye paıyosun

yanıt14
yanıt3
SEREN ÇETİN:

KREŞ AKP Lİ BİRİNİN YAKININ OLDU ORTADA İŞTE BUNLAR BİR BİRİLERİNİN KUYRUĞUNA BASMAZ PİSLİKLER YİNE TORPİL

23
23
yanıtYanıtla
leylamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bence nazardan baksaniza ne kadar tatlı güzel bir melekmis allah sabir versin ailesine

45
1
yanıtYanıtla
HULYA:

COCUKLARINIZA 3 YASINA KADAR KENDINIZ BAKIN BU KADINLARIN CALISMA HEVESINI ANLAMIYORUM ESKIDEN AMNALARIMIZ FAKIRDI AMA EVDE COCUKLARINI BUYUTURLERDI

37
8
yanıtYanıtla
gülşah:

ALLAH ım insan sevmeye kıyamaz , bakmaya doyamaz, ALLAH ailesine sabır versin ben dayanamıyorum çok üzülüyorum . . ALLAH ım annesine babasına peygamber sabrı versin :(((

35
1
yanıtYanıtla
Selenay Sertkan:

4-5-6'' yaş neysede 13''aylık bir bebeği neden kreşe bırakırsınız, bakamayacaksanız neden dünyaya getirdiniz, çok üzücü allah sabır versin :(((

21
15
yanıtYanıtla
musa:

çocuğa nazar vurmuşlar insanların gözlerindeki pis enerji çocuğa etki yaptı. güzel çocuğu olanlar ayetel kursi felak nas okusun çocuğa üflesin.

28
2
yanıtYanıtla
Cansu DerimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Benimde bebeğim var ALLAH kimsenin başına vermesin evlat sevgisi bir başka çünkü ailesine sabir diliyorum

29
0
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title