Haberler

Kredisi Hazır Alışveriş Dönemi Başlıyor

Bimeks, kredisi hazır alışveriş dönemini başlatan ilk teknoloji perakendecisi oldu.

Bimeks, kredisi hazır alışveriş dönemini başlatan ilk teknoloji perakendecisi oldu.

Müşterilere, 7 bin 500 liraya kadar olan alışverişlerinde Nakit Net ile 36 aya kadar vade imkanı sunan Bimeks, İş Bakansı Nakit Net ile yaptığı işbirliği sonucunda kredisi hazır alışveriş dönemini başlatan ilk teknoloji perakendecisi oldu. Ön onaylı kredi ile müşterilere önceden tanımlanmış Nakit Net limiti tahsis eden firma, böylece kişilerin alışverişlerdeki nakit ihtiyaçlarına çözüm sunacak.

MÜŞTERİYİ BULAN KREDİ

Müşterilere mağazadan ayrılmadan kredi kullanma imkanı sağlayan Nakit Net uygulaması, alışverişte yapmada hız ve kolaylık sağlayacak. Bimeks ve İş Bankası işbirliğiyle uygulanacak bu sistemde 7 bin 500 lira Nakit Net kredi limiti önceden tahsis edilen müşteriler,mesaj ile bilgilendirilerek Bimeks mağazalarına davet edilecek. Böylece müşteriler ihtiyaçları olan ürünü 36 aya varan vadelerle Bimeks mağazalarından hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilecek.

BOL SEÇENEKLİ ÖDEME MENÜSÜ SEÇENEĞİ

İş Bankası ile yapılan işbirliğinin, sektör açısından da değerli bir yenilik olduğunu söyleyen Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Akgiray, "Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi olarak, sektöre kazandırdığımız birçok ilkin yanı sıra, ödeme seçeneklerinde de yenilikler yapmaya devam ediyoruz. Amacımız müşterilerimize değişen şartlar ve çeşitlenen ihtiyaçlara göre ödeme seçenekleri sunmak. Şu anda müşterilerimize 5 farklı seçeneği olan bir ödeme menüsü sunuyoruz." dedi. Geçtiğimiz günlerde sektörde ilk olan, kefilsiz, senetsiz, kredi kartsız vadeli alışveriş sistemi 'biimza'yı başlatan Bimeks, müşterilerine peşin, kredi kartıyla tek çekim, kredi kartıyla taksit, biimza ile vadeli ödeme ve banka kredisi seçeneklerinden oluşan bir ödeme menüsü sundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İş Bankası Bimeks Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title