Haberler

Kredi Yurtlar Kurumu Samsun İl Müdürü Kasapoğlu Açıklaması

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Samsun İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, kentteki öğrenci yurtlarındaki yangın merdivenlerinin sorunsuz olduğunu belirtti.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Samsun İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, kentteki öğrenci yurtlarındaki yangın merdivenlerinin sorunsuz olduğunu belirtti.

Kasapoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müdürlüğe bağlı merkez ve ilçelerde bulunan 15 öğrenci yurdunun yangın merdivenlerinin tamamen yeni olduğunu söyledi.

Adana'nın Aladağ ilçesindeki özel öğrenci yurdunda çıkan yangından sonra Samsun'daki KYK'ya bağlı yurtlarda da yangın merdivenlerinin sorunlu olduğuna yönelik ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu belirten Kasapoğlu, şöyle devam etti:

"Özellikle Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit yerleşkesi içinde bulunan Karadeniz Öğrenci Yurdu'nun yangın merdiveni, kapıları kilitli ve kaynak yapılmış olarak sosyal medyada ve basın yayın organlarında gösterildi. Müdürlüğümüze bağlı öğrenci yurtlarındaki yangın merdivenlerinin hiçbir sorunu yok. Oysaki söz konusu fotoğraflar eski yangın merdiveni kapılarına ait. İki yıl önce yeni yangın merdivenleri ve yeni modern yangın kapıları yapılmıştır. Söz konusu kapılar da sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Ancak eski yangın merdiveni ve kapıları da kullanım dışı olduğu için kaynaklanarak iptal edilmiştir. Söz konusu eski merdiven kapılarının fotoğraflarının kullanılarak kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesine bir anlam veremedik."

Kaynak: AA / Güncel

Yurtlar Kurumu Aladağ Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title