Haberler

Kredi ve Yurtlar Kurumu Başvuru Sonuçları Açıklandı

Güncelleme:

Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait yurtlarda barınmak isteyen öğrenciler için yurt başvuru sonuçları açıklandı. Öğrenciler sonuçlara resmi siteden ulaşabilecek.

Üniversite hayatlarını Kredi ve Yurtlar Kurumunun (KYK) yurtlarında barınarak geçirecek öğrencilerin yurt başvuru sonuçları açıklandı.

SONUÇLAR RESMİ SİTEDE

2014-2015 öğretim yılında Lisans Yerleştirme Sınavına girerek ilk defa herhangi bir yükseköğretim programına girmeye hak kazanan hazırlık ve 1. sınıf öğrencileri ile herhangi bir yükseköğretim kurumunda eğitimine devam eden ara sınıf öğrencilerinin yurt başvuru sonuçları, KYK'nın www.kyk.gov.tr şeklindeki internet adresinden öğrenilebilecek.

DEPOZİTO ÜCRETİ ALINIYOR

KYK yurtlarında kalan öğrenciler yurt ücretlerini düzenli olarak yatırmak zorunda. Herhangi bir usulsüzlük ya da ücret yatmadığı zaman öğrenci, yurttan ihraç ediliyor. Yurt başvuruları esnasında ayrıca depozito ücreti de alınıyor. Yurt ücretleri yaz aylarında da yatırılmaya devam ediliyor.

ÖĞRENCİLERE YEMEK YARDIMI DA YAPILIYOR

KYK yurtlarında kalan öğrencilere barınmanın yanı sıra yemek yardımı da yapılıyor. Öğrenciler yemek ücretlerini kendileri öderken devletin kahvaltı ve akşam yemekleri için verdiği maddi destekten de yararlanıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yurtlar Kurumu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (16)

kürd.:

ARTIK MEZUN a cevaptır. miliyetçilerin içinde adalet yok ama pkk dediklerin içinde adalet var. ben bütün saydıklarının hiç birine katılın demem ama tek seçenek şudur öğrenciler eyer rahat etmek istiyorsanız hizmetin yurtlarından asla sapmayın. benden süylemesi.

8
8
yanıtYanıtla
kahireli hakan:

zorla gel kal diyen yok millet kalmak icin can atiyor

9
5
yanıtYanıtla
bjk:

açık hava hapishanesi desek daha doğru olur 3 sene kaldım burda ahh ah

6
6
yanıtYanıtla
emrenevsehirden@gmail.com:

neyi var devlet birde ağzına yemek versin. . . bende yurtda kaldım, Olabileceğin en iyisiydi kyk yurdu

yanıt0
yanıt0
Vuslat:

İzmir''de 1600. yedeğim yurt sıralamasında. Cemaat yolu göründü yine bize.

12
0
yanıtYanıtla
merwansermed_aydoan@hotmail.com:

hac sokakta kal cemaatten iyidir. ev falan tut arkadaş bul kendine başının çaresine bakarsın

yanıt0
yanıt0
erzurumlu:

yurtların yemekhane ve kantinleride yine akp yandaşlarına tahsis edilecektir bakın görün.

6
5
yanıtYanıtla
cemaatçi olmayan biri:

ya korkmayın ben hiç cemaatte kalmadım ama size güvenli yerlerdir cemaat. . siz cemaat diye allahtan dinden kaçıyorsunuz korkmayın be adamlar size ne yaptı. işiniz gücünüz siyaset.

7
3
yanıtYanıtla
erzurumlu:

eee şimdi kredi yurtların bu yılki işletmeleri yani yemekhane kantileri yine akp yandaşlarına teslim edilecektir. bakın araştırın görün.

3
4
yanıtYanıtla
mert:

cemaate gidicez başka çare yok

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title