Haberler

Kredi Teşviği Geliyor

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ticari krediler içinde yer alan üretime ve yatırıma yönelik krediler için bir teşvik mekanizması getireceklerini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ticari krediler içinde yer alan üretime ve yatırıma yönelik krediler için bir teşvik mekanizması getireceklerini söyledi.

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) zirvesinde konuşan Babacan "Bununla ilgili çalışmaları bir aya kadar açıklamış oluruz" dedi.

"EKONOMİYİ DENGELEMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Babacan son dönemdeki çalışmalarla ekonomiyi yeniden dengeleme çabası içinde olduklarını belirterek, "Artık iç tüketim daha makul seviyelerde. İlk üç çeyrek büyümesine baktığımızda (büyümenin) neredeyse tamamının ihracattan geldiğini görüyoruz. Kredi hacmi çok hızlı artıyordu, bunu yüzde 15-16 seviyelerine indirdik" dedi.

Babacan tüketici kredilerindeki artışın yüzde 8 civarında; ticari ve KOBİ kredilerinde ise yüzde 20-25 olduğunu belirterek istedikleri tabloya ulaştıklarını kaydetti.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ali Babacan Kobi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (27)

O R H U N:

Paranın resmini görüp de mutlu olan ahmaklar !. . Sizle ne alakası var ''''Paranın musluklarının açılmasının'''' siz ; yüzde 2, 5 yada en iyi ihtimalle yüzde 3 zamınızı alın sürünmeye devam edin. . . )))

102
3
yanıtYanıtla
Hüseyin KonyamobilWeb@haberler.com:

Ben iktidara gelirsem hic evi olmayanlara ev verecegim, elektrik su telefon ulasim yakit bedava olacak, yapmazsam namerdim, devletin bos arsasina yapacagim bu evleri 2t1 daireler 100m2, yoksulluk bitecek, Aksarayin maliyetine 200bin daire eder buda 5 kisilik aileden 1milyon yoksula ev olurdu

17
3
yanıtYanıtla
İRFAN:

SİZ ÖNCE ENGELLEDİĞİNİZ İSTİHDAM VE RIZIK YOLLARINI BİR AÇINDA MİLLET HELALİNDEN KAZANIP YESİN. . . KREDİ KULLANIP FAİZLİ YEMEK İSTEYEN VE ZORUNDA KALANLARDA SİZİN ESERİNİZ OLABİLİR ZİRA AKP NİN EN BÜYÜK YANLIŞI; ALLAH CC NUN RIZKINA O RIZIK KAPILARINI KAPATARAK YADA TÜM İMKANLARI MÜSAYİT OLSA DAHİ KASTEN İZİN VERMEYEREK İSTİHDAM VE RIZIK KATİLLİĞİ YAPMASIDIR. ! ÇÜNKÜ SEN AKP Lİ DEĞİLSİN PARALELCİSİN GİBİ ASLINDA ÇALIŞANLARININ ÇOĞUNLUĞU AKP YE OY VERMİŞ FİRMALARIN ÇALIŞMA ŞARTLARI GEREĞİ MADENİNE VB LERİNE İZİN VERMEYEN YALAKALIK BEKLENTİLİ SAÇMA DEVLET ANLAYIŞI VERGİ GELİRLERİNDE ZARARA YOL AÇARAK CARİ AÇIĞI AZDIRMIŞTIR. TEK SORUMLU HERKES BENİ SEVSİN MANTIĞINDAKİ AKP HÜKÜMETİDİR.

13
4
yanıtYanıtla
HAMZAYASİR:

bence musluğu kendi cebiniz için açıyorsunuz. tamam ülkeye iyi hizmetler sunuyorsunuz bunu inkar etmiyoruz ama 3 verip 15 alıyorsunuz, geçen sene 1 tl olan domates bu sene 2 liranın altına düşmedi doğalgaz , benzin, giyim , içim hepsinin fiyatı iki katına çıktı , adamın dükkanı var vergiden boynunu kaldıramıyor, yok kaldırım vergisi, yok tabela vergisi, yok reklam vergisi , yok çöp vergisi, yok stopaj vergisi adam kazandığı parayı vergiye ödüyor, allahtan güneş ile hava sizin elinizde değil onada güneşten aydınlık havadanda nefes vergisi alırdınız vallahi bunuda yapardınız.

15
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

bankacı olmak isteyenler, açın kulağınızı dinleyin, öğleden sonra 13:30 da girersin bankaya akşam kaçta çıkacağın belli değil, 19:00, 20:00 veya 21:00 olabilir, o vakte kadar açsınız, yemek yok, akşam karanlığına kadar çalışırsınız aç karnına

15
0
yanıtYanıtla
zzzzzzzzzzzek:

eeey akp milllet sefil oldu sayende katriyonluk saray neyıne dön bak milletin halıne yukarıda ALLAH VAR e tabi birde hesap günü var unutma

15
0
yanıtYanıtla
ülkücü:

insanları köleleştıren akp uyan halk uyan arkasından koşanlar cıkarcı olmayın

14
0
yanıtYanıtla
İRFAN:

SİZ ÖNCE ENGELLEDİĞİNİZ İSTİHDAM VE RIZIK YOLLARINI BİR AÇINDA MİLLET HELİNDEN KAZANIP YESİN. . . KREDİ KULLANIP FAİZLİ YEMEK İSTEYEN VE ZORUNDA KALANLARDA SİZİN ESERİNİZ OLABİLİR ZİRA AKP NİN EN BÜYÜK YANLIŞI; ALLAH CC NUN RIZKINA O RIZIK KAPILARINI KAPATARAK YADA TÜM İMKANLARI MÜSAYİT OLSA DAHİ KASTEN İZİN VERMEYEREK İSTİHDAM VE RIZIK KATİLLİĞİ YAPMASIDIR. ! ÇÜNKÜ SEN AKP Lİ DEĞİLSİN PARALELCİSİN GİBİ ASLINDA ÇALIŞANLARININ ÇOĞUNLUĞU AKP YE OY VERMİŞ FİRMALARIN ÇALIŞMA ŞARTLARI GEREĞİ MADENİNE VB LERİNE İZİN VERMEYEN YALAKALIK BEKLENTİLİ SAÇMA DEVLET ANLAYIŞI VERGİ GELİRLERİNDE ZARARA YOL AÇARAK CARİ AÇIĞI AZDIRMIŞTIR. TEK SORUMLU HERKES BENİ SEVSİN MANTIĞINDAKİ AKP HÜKÜMETİDİR.

9
4
yanıtYanıtla
para almam borçlanmam:

doymak bilmeyen canavar gibi esnaf ve sanatkarı vergi otamatiğine bağladın milyona yakın dükkan işletme kapandı. . verdin memura maaşı verdin parayı herkes memur olmak için gece gündüz çalışıyor. . istediğin kadar para ver bir daha dükkanı açıp sana vergi ödemem

13
0
yanıtYanıtla
Yaprak DönerMobil-ANDROID:

Kredi adı altında yandaşlara para yardımı yapılacak. Sonra da her zamanki gibi borç affı gelecek ve bir zaman sonra aslında o alınan kredi değil hibe olacak.

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title