Haberler

Kredi Kartı Dolandırıcılığı Operasyonu 15 Gözaltı

Konya merkezli 3 ilde yapılan operasyonda Alanya'da otel ve restoranlarda post cihazlarından müşterilerin kredi kart bilgilerini kopyalayıp internet üzerinden alış veriş yaptığı öne sürülen 15 kişi gözaltına alındı.

Konya merkezli 3 ilde yapılan operasyonda Alanya'da otel ve restoranlarda post cihazlarından müşterilerin kredi kart bilgilerini kopyalayıp internet üzerinden alış veriş yaptığı öne sürülen 15 kişi gözaltına alındı. Konya Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bugün şafak vakti Konya, Eskişehir ve Antalya'nın Alanya İlçesi'nde eş zamanlı operasyon düzenledi. Alanya'da bazı otel ve restoranlarda post cihazlarına yerleştirdikleri düzenekle müşterilerin kredi kart bilgilerini kopyalayıp internet üzerinden alış veriş yaptığı öne sürülen 15 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Siber Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

(

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Antalya Alanya Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title