Haberler

Kredi Garanti Fonu Diyarbakır Şubesi Hizmet Vermeye Başladı

Kredi Garanti Fonu Diyarbakır Şubesi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) bünyesinde hizmet vermeye başladı.

Kredi Garanti Fonu Diyarbakır Şubesi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) bünyesinde hizmet vermeye başladı.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, KGF'nin bundan sonraki süreçte DTSO kurum binası bünyesinde hizmet verecek olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, amaçlarının farklı kurumları oda bünyesinde toplayıp, üyelere daha kaliteli hizmet vermek olduğunu söyledi. Kredi alma konusunda işverenlerin bankalarla yaşadıkları teminat sıkıntılarına da değinen Sayar, başarı vadeden genç ve yaratıcı girişimcilerin, küçük ve orta ölçekli işletmelerin, büyüme ve gelişmelerine destek veren KGF'nin, iyi iş fikirlerinin önündeki teminat yetersizliği engelini de ortadan kaldırmaya alternatif olduğunu sözlerine ekledi.

GF Diyarbakır Şubesi Uzman Yardımcısı Serkan Akalın ise fiziksel altyapı anlamında kendilerine destek olan DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar'a teşekkür ederek, KGF olarak bütün oda üyelerine kapılarının açık olduğunu ve gereken desteği sunmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti. Yeni iş kurma, mevcut tesisin genişletilmesi ham madde temini gibi alanlarda kefalet verildiğini belirten Akalın kefalet üst limitinin de 1 milyon lira olduğunu söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Sayar Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title