Haberler

Krc Genk-Kv Mechelen: 2-1(Hazırlık Maçı)

Antalya'da kamp yapan Belçika 1'inci Lig takımlarından KRC Genk, aynı ligde mücadele eden KV Mechelen ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.

Antalya'da kamp yapan Belçika 1'inci Lig takımlarından KRC Genk, aynı ligde mücadele eden KV Mechelen ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.

Belçika 1'inci Lig'de mücadele eden KRC Genk ile KV Mechelen takımları, Antalya'da sürdürdükleri kamp programı kapsamında hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Starlight Convention Center'daki maçı Türk hakem Serdar Serik ile Hollandalı yan hakemler Maikel Spijkerman ve Willem Schnitemaker yönetti.

KRC Genk'in gollerini 64'üncü dakikada Sergej Milinkovic ile 73'üncü dakikada Luka Zarandia atarken, KV Mechelen'in golünü ise 35'inci dakikada penaltıdan Seth de Witte kaydetti. Karşılaşma KRC Genk'in 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Hazırlık maçının ardından gazetecilere açıklama yapan KRC Genk'in İskoç Teknik Direktörü Alex Mcleish, Antalya'da güzel bir ortamda kamp yaptıklarını belirtti. 6 günlük antrenmanın ardından kendileri gibi Belçika 1'inci Lig'inde oynayan KV Mechelen takımıyla dostluk maçı yaptıklarını aktaran Mcleish, karşılaşmadan galip ayrıldıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Antalya kampını iyi değerlendirip lige en iyi şekilde hazırladıklarını kaydeden Mcleish, Belçika liginde ilk 6'ya girip sonra da şampiyon olmak istediklerini aktardı. Türk Futbolunu da yakın takip ettiğini vurgulayan İskoç hoca, "Türkiye'de eski çalışma arkadaşlarım var. Onları takip ederken Türk futbolunu da takip etme fırsatı buluyorum. Türkiye'de ve Avrupa'da yetenekli ve başarılı birçok Türk futbolcu var. Bence Türk futbolu çok iyi" dedi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mechelen Belçika Antalya Genk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title