Haberler

    Krasnodar Maçı Öncesi Advocaat'tan Flaş Karar!

    Fenerbahçe, yarın Krasnodar ile Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçına çıkacak. Zorlu karşılaşmada Robin van Persie'nin 11'de başlaması bekleniyordu. Dick Advocaat da öğrencisini bu mücadeleye özel olarak hazırlıyordu.



    Ancak tecrübeli çalıştırıcının, sürpriz bir karar alarak RvP'yi kadro dışı bırakıp İstanbul'da bırakacağı öne sürüldü. İddiaya göre Advocaat, Beşiktaş maçında tribünlere hakaret ettiği gerekçesiyle ceza alan öğrencisine zaten kızgındı. Buna rağmen, ligdeki cezası nedeniyle Bursa'da oynayamayan, hafta sonu Kasımpaşa önünde de görev yapamayacak olan 33 yaşındaki forveti Krasnodar karşısında 11'de oynatmayı planlıyordu. Ancak Van Persie'nin antrenmanlarda iyi çalışmaması, yeteri kadar hırslı olmaması; Advocaat'ın kendisine olan kızgınlığının artmasına neden oldu.



    SAMANDIRA'DA ÇALIŞACAK



    Daha önce benzer kararlarla, yıldız futbolcuları maç kadrolarına almayan tecrübeli teknik adamın, Krasnodar maçı öncesi de Hollandalı golcüyle ilgili bu yönde bir karar aldığı belirtildi. İstanbul'da bırakılacak olan Van Persie'nin, cezalı Skrtel, UEFA listesinden çıkarılan Stoch ve Salih Uçan ile birlikte antrenman yapacağı ileri sürüldü.



    EMENİKE 11'DE



    Robin van Persie'nin 11 planlarının dışında kalması sonrası, Fernandao ya da Moussa Sow'un forvette görev yapması bekleniyordu. Fanatik Gazetesinin haberine göre Dick Advocaat, bu konuda da sürpriz bir karara imza atabilir. Hollandalı teknik adam, en son 15 Aralık'ta Amed ile oynanan kupa maçında 45 dakika forma verdiği, ardından kadro dışı bıraktığı Emmanuel Emenike'yi forvette tercih edebilir. Emenike, yaklaşık 1 ay takımdan ayrı, Dereağzı Tesisleri'nde Van der Wiel ile birlikte idman yaptıktan sonra bu ayın başında affedilmişti.



    Advocaat'ın bu kritik karşılaşmada 27 yaşındaki forvete son bir şans vermeyi planladığı öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcı, deplasmanda kontratağa dayalı bir futbol oynatmayı düşündüğü için Emenike'nin bu plana en uygun isim olduğu görüşünde. Eğer Nijeryalı futbolcu verilen bu şansı değerlendirebilirse, Advocaat'ın sezonun kalan bölümlerindeki planları arasında yerini alabilir.



    SKRTEL'İN YERİNE NEUSTADTER



    Fenerbahçe'de cezalı Martin Skrtel, Krasnodar ile yarın oynanacak mücadelede forma giyemeyecek. Slovak savunmacının yerine Roman Neustadter'in görev yapması bekleniyor. Ayrıca Bursa maçında sakatlığı nedeniyle yedek bekleyen Hasan Ali Kaldırım da ilk 11'deki yerine dönecek.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Dick Advocaat Fenerbahçe Krasnodar Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title