Haberler

Kralların Sporu İstanbul'da Düzelendi

Türkiye'nin ilk polo maçını U.S.Polo Assn.ana lisansörü Aydınlı Grup düzenledi."Kralların sporu" olarak bilinen polo, dünyaca ünlü moda markası U.S.Polo Assn.ile ilk kez Türkiye'ye geldi.

Türkiye'nin ilk polo maçını U.S. Polo Assn. ana lisansörü Aydınlı Grup düzenledi.

"Kralların sporu" olarak bilinen polo, dünyaca ünlü moda markası U.S. Polo Assn. ile ilk kez Türkiye'ye geldi. Markayı 42 ülkede temsil eden Aydınlı Grup'un İstanbul Atlı Spor Kulübü'nde düzenlediği "U.S. Polo Assn. Arena Polo Cup İstanbul"a yapıldı.

U.S. Polo Assn. Dünya Başkanı ve CEO'su David Cummings, Bu spor dünyada ilk kez özel bir girişim sayesinde bir ülkeye geldiğini söyledi.

U.S. Polo Assn. Dünya Başkanı ve CEO'su David Cummings, Aydınlı Grup bu efsanevi sporun enerjisini Türkiye'ye taşıyarak müthiş bir iş çıkardığını vurgulayarak, "Polo sporu dünyada ilk kez özel bir girişim sayesinde bir ülkenin vatandaşlarıyla buluştu. 'U.S. Polo Assn. Arena Polo Cup İstanbul'la polo maçlarının eğlence ve heyecan dolu bir aile etkinliği olduğunu izleyicilere tüm canlılığıyla gösterdik" dedi.

Aydınlı Grup Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Said Kavurmacı, Topraklarımıza bu sporun ilk tohumlarını atmaktan gururlu olduğunu ifade etti.

İtalyan La Mimosa Team karşısında maçı 7-6 kazanan U.S. Polo Assn. Team, temsili kupayı alırken, polo geleneği uyarınca en başarılı oyuncu ve en değerli at da ödüllendirildi.

U.S. Polo Assn. Arena Polo Cup İstanbul kapsamında, kupa töreninin ardından U.S. Polo Assn.'nin 2012-2013 Sonbahar-Kış ve yeni DenimCo. koleksiyonlarının tanıtımı için Türkiye'nin 100 mankenli ilk arena defilesi düzenlendi.

Moda gösterisinde, aralarında Çağla Şıkel, Özge Ulusoy, Sema Şimşek, Ebru Güzel, Didem Soydan ve Serkan Tan'ın da bulunduğu mankenler yer aldı. Miss & Mr. Model of Turkey kralı Arman Duhan ve kraliçesi Sinem Özgenoğlu da arena defilesinde podyuma çıktı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Aydınlı Türkiye Polo Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title