Haberler

Kraliyet Bebeği Meraklıları Hastane Önüne Akın Etti

Prens William ve Cambridge Düşesi Kate Middleton'un dün doğan erkek çocuklarını görmeyi umut eden yüzlerce kişi St.

Prens William ve Cambridge Düşesi Kate Middleton'un dün doğan erkek çocuklarını görmeyi umut eden yüzlerce kişi St. Mary's Hastanesi önüne akın etti.

Hastane önündeki heyecanlı bekleyiş sürerken bebeğin adının ne olacağı ise halk arasında yeni bir merak konusu olmuş durumda. Kimisi bebeğin modern bir isme sahip olacağını söylerken, kimisi de ailenin geleneksel isimlere bağlı kalacağı tahmininde bulunuyor.

Hastane önünde bekleyenlerden biri olan Tomoko Ishinari, Prens William ve eşi adına mutlu olduğunu dile getirdi. Bebeğin isminin ne olabileceği yönündeki görüşlerini de bildiren Ishinari, "Modern bir çift oldukları için daha yeni bir isim kullanacaklarını ve geleneksel isimlerden kaçınacaklarını düşünüyorum" dedi.

Bebeği görme umuduyla hastane önünde beklediklerini söyleyen Samantha Rose ve Molly Griffin ise ailenin geleneksel isimlere bağlı kalıp, bebeğe George veya James gibi bir isim koyacaklarını ifade ettiler.

1936'da tahttan çekilen ve aynı zamanda David adıyla da bilinen Kral 5. Edward'ın veya Kraliçe'nin eşi Prens Philip'in isminin koyulmasını tercih ettiğini dile getiren Rita Patching de, "David, tahttan çekildiği için hiçbir zaman sahip olamadığımız bir kraldı. Kraliçe'nin eşi olan Philip ise ailesiyle kötü zamanlar yaşadı ve her şeyini kaybetti. Bu yüzden bu isimlerin verilmesi hoş olur" şeklinde konuştu. Patching, George isminin ise çok sıradan olacağını dile getirerek, "2-3 tane George isimli kralımız oldu. Kral David veya Kral Philip olursa daha iyi olur" dedi. - LONDRA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Kate Middleton Prens William Cambridge Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title