Haberler

Kraliçe Adaylarına Sürpriz Yat Gezisi

Antalya'da bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Miss Eurasia Güzellik Yarışması finalistleri, yarışma kampına yat gezisi molası verdi.

Antalya'da bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Miss Eurasia Güzellik Yarışması finalistleri, yarışma kampına yat gezisi molası verdi.

Finali bu gece Boğazkent'teki Alva Donna Exclusive Hotel'de gerçekleşecek Miss Eurasia Güzellik Yarışması'na 37 ülkeyi temsil eden 37 kraliçe adayı katılıyor. Final gününe kadar bir yandan kamp yapan diğer yandan turistik turlara katılan güzeller, günlerini gezerek ve çalışarak geçirdi. Yoğun kamp temposuna kısa bir mola veren güzeller, yarışma organizasyon komite başkanı Leonid Karatygin tarafından hazırlanan yat gezisi sürprizi ile şaşkına döndü.

Kaleiçi Yat Limanı'ndan yatla açılan kraliçe adayları, Düden Şelalesi'nin Lara bölgesinde denizle buluştuğu noktada yüzme şansı yakaladı. Yatta bol bol güneşlenip manzaranın tadını çıkaran kraliçe adayları, Antalya'nın doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını dile getirdi. Mavi yolculuğun ardından otellerine dönen adaylar, bikinili katalog çekimiyle günü tamamladı.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güzellik Yarışması Boğazkent Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title