Haberler

Kral Selman'a Özel Ekip

G-20 Zirvesi için Antalya'ya gelen ilk lider olan Suudi Kralı Selman, altın kaplamalı 600 metrekarelik Kız Kulesi manzaralı kral dairesinde konaklıyor. Kralın yiyecekleri ve diğer tüm hizmetleri özel ekibi tarafından hazırlanıyor. Otelde çalışan personele ise cep telefonu yasağı getirildi.

G-20 Zirvesi için Antalya'ya ayak basan ilk lider olan Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz ve veliaht prensi El-Velid bin Telal bin Abdülaziz el Suud, 18 günlüğüne kapattıkları Mardan Palace Hotel'de geceliği 15'er bin Euro'luk iki ayrı Royal Suit'te (Kral Dairesi) konakladı. Yaklaşık 1000 kişilik Suudi heyeti içinse 546 saray odası hazırlandı. Günlük otel masrafları 1 milyon doların üzerinde olan Suudi heyet için toplamda 1000'e yakın, çoğunluğu Mercedes olmak üzere lüks araç kiralandı.

PERSONELE TELEFON YASAK

Kral Selman ve Suudi heyetin konakladığı Mardan Palace Hotel'de, üst düzey haricindeki tüm personele cep telefonu yasağı da getirildi. Personelin otele girişi çıkışında akıllı cep telefonu veya görüntü alabilecek tüm cihazlar güvenlik ekipleri tarafından toplanıyor. İçerde görüntü yasağı getirilen otelde, Kral Selman'a hizmet eden tüm ekip de Suudi Arabistan'dan getirildi.

KRAL DAİRELERİ ALTIN KAPLAMA

600 metrekare büyüklüğe sahip, 115 metrekare ve 80 metrekare genişliğinde iki terası bulunan Royal Suit'te konaklayan Kral Selman'ın tüm yemekleri, Suudi Arabistan'dan getirilen özel ekibi tarafından hazırlanıyor. Royal Suit'in hemen her ayrıntısı altın kaplamalarla süslü.

SİNEMA SALONU DA VAR

Kral Selman'ın kral dairesinde, duş, tuvalet ve jakuzi birbirinden ayrı, gardırop ile çift kişilik yatak yan yana. Lüks bir oturma grubu ile dekore edilmiş yatak odasından dağ manzarasına sahip terasa çıkış bulunan kral dairesinde, yatak odasının hemen yan tarafında sinema salonu var. Konforlu izleme koltukları ile döşenmiş bu odadan yine aynı terasa çıkış bulunuyor.

HER ŞEYİN EN LÜKSÜ

Aynı koridorun sonunda ebeveyn yatak odası ve çok geniş olan bu odada küçük bir SPA alanı var. Bu alanda, dağ manzarasına sahip ve orta kısmında küçük bir şömine bulunan sauna, aromatik iki duş, tuvalet yer alıyor. Banyonun yan tarafında lüks gardıroplar ile döşenmiş geniş bir giyinme odası, büyük çift kişilik yatak ve yatağın ayakucunda uzanma koltuğunun bulunduğu geniş yatma alanı ile oturma grubunun bulunduğu oturma alanı birbirinden sütunlar arasından inen küçük bir basamakla ayrılıyor.

PİYANO DA VAR

Suit girişinden sağ tarafa geçildiğinde, çalışma odası ve büyük salon ile beraber, deniz ve havuz manzaralı 115 metrekare genişliğinde olan jakuzili küçük bir havuzun ve taraçanın yer aldığı terasa ulaşılıyor. Büyük salonda 12 kişilik yemek masası, piyano, birbirinden farklı modellere sahip lüks oturma grupları yer alıyor. Tercih edildiğinde özel kutlamaların yapılabileceği düzende dekore edilen salonun yan tarafında lüks bir çalışma odası bulunuyor. Salondan bu odaya geçiş yapılan koridorda ise misafir tuvaleti yer alıyor. Hem salondan hem de çalışma odasından deniz ve havuz manzarasına sahip terasa çıkış yapılabiliyor. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultan Abdülaziz Suudi Arabistan Kız Kulesi Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title