Haberler

KPSS'ye Hazırlanan Genç, Şiir Kitabı Çıkardı

Siirt'te yaşayan 26 yaşındaki üniversite mezunu Hikmet Deniz, yazdığı şiirleri "Eza ve Sonrası" adlı şiir kitabında topladı.

Siirt'te yaşayan 26 yaşındaki üniversite mezunu Hikmet Deniz, yazdığı şiirleri "Eza ve Sonrası" adlı şiir kitabında topladı.

Siirt Üniversitesinden 2 yıl önce üniversite birincisi olarak mezun olan Deniz, son 5 yılda yazdığı şiirleri ve anmalı sözleri kitaplaştırdı.

Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 yaşından beri merak saldığı şiirlerinin çevresinin beğenisini kazanmasıyla son 5 yılın şiirlerini kitaplaştırmayı kararlaştırdığını söyledi.

Kpss'ye hazırlandığını ve şu anda babasına ait iş yerinde çalıştığını ifade eden Deniz, şunları kaydetti:

"Türkçe Öğretmenliği Bölümü mezunuyum. KPSS'ye hazırlandığım süreç içerisinde vaktimi daha iyi değerlendirmek ve şiirlerimi kitaplaştırıp insanların beğenisine sunmakta geç kalmamak için kitap çıkardım. 'Eza ve Sonrası' adıyla çıkardığım bu kitapta son 5 yılda yazdığım 56 şiir ve 55 anlamlı sözüm yer alıyor. İlk baskıda bin adet basılan kitabım hak ettiği ilgiyi görürse sonraki baskılarda daha fazla kitap basmayı planlıyorum. Edebiyat dünyasına ufak da olsa bir katkım olursa büyük mutluluk duyacağım."

Deniz, ileride roman ve farklı türlerde eserler yazmayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Siirt KPSS Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title