Haberler

KPSS Sonuçları ÖSYM Resmi İnternet Adresinden Duyurulacak

Güncelleme:

Memur adaylarının sabırsızlıkla beklediği KPSS sonuçları ÖSYM tarafından duyurulmak üzere. Kurum sınav sonuçları hakkında net bir tarih vermese de önceki sınavlara bakıldığında KPSS sınav sonuçlarına yönelik çalışmalarının sona yaklaştığını tahmin etmek zor değil.

Binlerce memur adayının katılımıyla gerçekleştirilen KPSS sınavları sonrasında gözler ÖSYM tarafından yapılacak sonuç açıklamalarına çevrildi. Sonuçların açıklanacağı tarihle ilgili kesin bir tarih verilmiyor. Ancak önceki KPSS sınavlarına bakıldığında ÖSYM'nin içerisinde bulunduğumuz şu günlerde sınav sonuçlarını açıklaması bekleniyor. Sonuçlar ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden , yani 'http://sonuc.osym.gov.tr'' adresinden KPSS adaylarına duyurulacak.

Lise düzeyinde memur adaylarının katıldığı sınav sonuçlarının geçtiğimiz bayramdan önce açıklanması için umutlu bir bekleyiş vardı ancak ÖSYM beklentileri yanıtsız bıraktı. Memur adayları ve ailelerinin gözü kulağı ÖSYM tarafından açıklanacak sonuçlara çevrilmişken kurumdan sınav sonuçları hakkında en ufak bir açıklama gelmedi. ÖSYM'nin bu sessizliği adayların bekleyişini sabırsızlığa dönüştürüyor.

Sonuçlar Nasıl Öğrenilecek ?

2014 KPSS sınav sonuçları , ÖSYM resmi duyuru organı tarafından belirlenen adrese girilerek öğrenilecek. 'http://sonuc.osym.gov.tr'' adresine giren adaylar burada TC Kimlik No ve şifrelerini kullanarak sonuçları görüntüleyebilecek ve sayfanın çıktısını alabilecekler. Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere 2 oturum sonrasında tamamlanan KPSS sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren ÖSYM internet sitesinde oluşacak ziyaretçi yoğunluğu nedeniyle sitede yavaşlama söz konusu olabilir. Sonuç bekleyen memur adayları için ÖSYM tarafından yapılacak KPSS açıklamaları haberler.com adresinde olmaya devam edecek..

Kaynak: Haberler.Com / Gündem News

KPSS Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title