Haberler

KPSS Sona Erdi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nce (ÖSYM) gerçekleştirilen, KPSS’nin ortaöğretim mezunlarına yönelik oturumu saat 11.30’da sona erdi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce (ÖSYM) gerçekleştirilen, KPSS'nin ortaöğretim mezunlarına yönelik oturumu saat 11.30'da sona erdi.

Ortaöğretim mezunları için düzenlenen ve 1 milyon 828 bin 53 adayın başvuru yaptığı Kamu Personeli Seçme Sınavı saat 11.30'da sona erdi.

Çankaya Mimar Kemal Anadolu Lisesi'nde KPSS'ye girmek için sabahın ilk saatlerinde okulun önünde hazır bulunan bir vatandaş, tutanak tutularak sınav salonundan çıkartıldı. Gerekli kontrollerin yapılarak sınav salonuna alındığını ancak dalgınlığından dolayı bilekliğini teslim etmeyi unuttuğunu kaydeden şahıs, "Sınav biraz zor ve kafa karıştırıcıydı. Ama en kötü tarafı da altın künyemi unutmuş olmamdı. Bu nedenle tutanak tutuldu. Künyemi bileğimde unuttuğum için görevli geldi ve 'bunun için sınavınız iptal edilecek' dedi. Sınava gireli 15-20 dakika olmuştu. Bu sınav son şansımdı" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title