Haberler

KPSS'de Oğluyla Ter Döktü

Niğde'nin Ulukışla ilçesi Eminlik köyünde oturan Nigar Ünaldı, oğlunu ders çalışmaya teşvik etmek için başvurduğu ortaöğretim mezunlarına yönelik Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS), çocuğuyla aynı okulda ter döktü.

Niğde'nin Ulukışla ilçesi Eminlik köyünde oturan Nigar Ünaldı, oğlunu ders çalışmaya teşvik etmek için başvurduğu ortaöğretim mezunlarına yönelik Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS), çocuğuyla aynı okulda ter döktü.

Niğde Atatürk Anadolu Lisesi'nde sınava giren 36 yaşındaki ev kadını Nigar Ünaldı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sınava 4. kez girdiğini söyledi.

Sınava oğlu ve eşiyle geldiğini dile getiren Ünaldı, "Oğlumla sınava girmek güzel bir duygu. Bu yaştan sonra pek umutlu değilim ama oğluma destek olmak, onu çalışmaya teşvik etmek düşüncesiyle girmeye karar vermiştim. Destek olmak için beraber çalıştık, testleri birlikte çözüyorduk. Sınavda aklım hep oğlumdaydı. Ona dua etmekten sınava fazla konsantre olamadım. İnşallah iyi bir puan almasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Alperen Ünaldı da annesiyle aynı okulda sınava girmenin güzel bir duygu olduğunu kaydetti.

Dershanede verilen dokümanı annesiyle paylaştığını belirten Ünaldı, "Sınava annemle girdik, o da kendini denemek istedi. Beraber çalıştık, yaz boyu test çözüp konulara çalıştık. Hakkımızda hayırlısı olsun." dedi.

Eminlik muhtarı da olan baba Ali Mehmet Ünaldı, eşi ve oğlunu sınava getirdiğini ifade ederek, "Oğlum hafta sonları dershaneye gidiyordu. Evde beraber çalışıyorlardı. Eşim hevesli, daha önce de girmişti, atanamadı. 'Bir de oğlumla gireyim sınava' dedi. Eşim memur olmaktan ziyade çocuğu teşvik etmek için girdi sınava. 'Beraber çalışalım oğlum' diye teşvik etti." diye konuştu.

Çiftin diğer çocukları 8 yaşındaki Semih Ünaldı da okul bahçesinde anne ve ağabeyini bekledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ulukışla Niğde Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title