Haberler

KPMG Türkiye, Yeni PR Ajansını Seçti

Güncelleme:

KPMG Türkiye, iletişim çalışmalarında halkla ilişkiler ajansı olarak Encore İletişim Danışmanlık'ı seçti.

Türkiye'de yerel ve uluslararası kuruluşlara denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri sunan öncü firmalardan KPMG Türkiye, iletişim çalışmalarında halkla ilişkiler ajansı olarak Encore İletişim Danışmanlık'ı seçti.

KPMG'nin Türkiye'de; çoğu dünya çapında firmalar olan 1000'den fazla müşterisi bulunuyor. Finans sektöründe, ağırlıklı olarak banka ve leasing kuruluşlarına odaklanan şirketin İstanbul, Ankara ve İzmir'de olmak üzere 3 ofisi bulunuyor. İstanbul'da bir merkez kurulmasının ardından, Türkiye'deki ilk şubesinin 2007 yılı Ekim ayında başkent Ankara'da açılmasının ardından 2008 yılı Ocak ayı içerisinde İzmir'deki ikinci şubesiyle de hizmet vermeye başladı.

BP Türkiye, Bakü Tiflis Ceyhan Ham Petrol Boru Hattı Şirketi (BTC Şti.), Borusan Gemlik Yerleşkesi, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi, Çolakoğlu Metalurji, Vialand Temalı Park ve SİF İş Makinaları gibi alanında firmalarla birlikte çalışan Encore İletişim Danışmanlık deneyimli ekibiyle bundan böyle KPMG Türkiye'ye de halkla ilişkiler ve stratejik iletişim danışmanlığı konularında hizmet verecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title