Haberler

Kozmetik Kraliçesi Sema Hunca Son Yolculuğuna Uğurlandı

Haber-Kamera: Sinan BİLGİLİ-İSTANBUL DHA

Evinden alışverişe çıkıyorum dedikten sonra kaybolan ve 2 gün sonra kaza yapmış aracının içinde ölü halde bulunan Sema Hunca son yolculuğuna uğurlandı. Hunca için Levent Camii'nde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Hunca'nın tabutu Galatasaray bayrağı ile sarıldı. Cenazeye Hunca'nın üvey oğlu Tuncer Hunca'nın yanı sıra yeğenleri, CHP İstanbul Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül ve sevenleri katıldı. Hunca'nın cenazesi kılınan cenaze namazından sonra toprağa verilmek üzere Kırklareli'ne götürüldü.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarıgül, Hunca ailesini uzun yıllardan beri tanıdığını söyledi. Sarıgül, "Adnan abiyle çok güzel günlerimiz oldu. Mutlaka trafik güvenliğini almak lazım. İsviçre dağlarına çıkıyorsunuz. Araba ne kadar kayarsa kaysın bariyere takılıyorsunuz. Biz burada uçup gidiyoruz. Aileye rahmet diliyorum. Bu yola dikkatli bakılması lazım. Kalıcı tedbirlerin alınması lazım. Bariyere takılmanız lazım. İstanbul'un içinde böyle bir kazada bu çağda böylesine ölümler oluyorsa çok dikkatli düşünmemiz lazım ve derhal bu noktada tedbir alınması lazım. Kazanın dışında ihtimal duymadım ama böyle bir kazada bariyerlerin olması lazım. O bariyerler öyle hesaplanmalı ki 50 tonluk TIR takılsa bile devrilmemeli. İstanbul'un içini konuşuyoruz. Böylesine bir vefat tamamen ihmalden kaynaklanan vefat diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sarıgül Levent Camii Galatasaray İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title