Haberler

Şişli'de Kozmetik Dükkanını Soyan Hırsız Güvenlik Kamerasında

Güncelleme:

Şişli'de biri kadın 2 kişi tarafından gerçekleştirilen hırsızlık olayı güvenlik kamerasına yansıdı.

Şişli'de bir kozmetik dükkanında gerçekleştirilen hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı.

Kurtuluş Caddesi'ndeki kozmetik dükkanının satın alma müdürü Veysel Erol Yılmaz, raflarda bazı ürünlerin yerinde olmadığını fark edince güvenlik kamerası kayıtlarını izledi. Yılmaz, görüntülerde biri kadın 2 kişiyi kozmetik ürünlerini çalarken gördükten sonra durumu emniyet ekiplerine bildirdi.

Görüntülerde, dükkan içinde bir erkek telefonla konuşuyor, arkasından kadın geliyor. İkili bir süre ürünlerin bulunduğu bir rafın etrafında çevreyi gözetliyor. Bulundukları alanda kimsenin olmadığı esnada adam çömelerek, ürünleri alıyor, yanına çömelen kadının çantasının içine dolduruyor.

Ardından ikili tekrar ayağa kalkarken, erkek bir şey olmamış gibi telefonla konuşarak, bir süre dükkanın içinde tur atıyor. Yaklaşık 10 saniye kadar raflardaki ürünleri alıcı gibi inceleyen kadın ise ardından dükkandan çıkıyor. Bir süre daha dükkanda bekleyen diğer zanlı da dükkanı terk ediyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Erol Yılmaz Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title