Haberler

Kozmetik Devinin Kaybolan Eşinin Cesedi Bulundu

Güncelleme:

İki gün önce Sarıyer'deki evinden çıktıktan sonra haber alınamayan HUNCA kozmetiğin sahibinin eşi Selma Hunca'nın cesedi bulundu.

Sarıyer Hunca Caddesi'ndeki evinden önceki gün öğlen saatlerinde siyah renkli 2004 model otomobiliyle ayrıldıktan sonra esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan 75 yaşındaki Selma Hunca, Belgrad Ormanları'nda kaza yapan otomobilinde ölü olarak bulundu.

SON OLARAK TERZİSİNE GİTMİŞ

Polis tarafından olayla ilgili yapılan soruşturmada Selma Hunca'nın evinden ayrıldıktan sonra markete gittiği son olarak da Tarabya'da bulunan terzisine uğrayarak daha önceden tadilat yapılması için bıraktığı eşyalarını aldığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili terzinin ifadesinin Tarabya Polis Merkezi'nde alındığı, müşterisinin durumunda bir anormallik görmediğini söylediği öğrenildi.



EN SON ORMANA GİRERKEN GÖRÜNTÜLENMİŞ

Polis 2004 model siyah renkli otomobiliyle esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan kadının izini güvenlik kameralarında aradı. Evinden çıktıktan sonra kameralar aracılığı ile takip edilen Selma Hunca'nın otomobilinin son olarak aynı gün Bahçeköy'de Belgrad Ormanları girişinden saat 14.40'ta geçtiği tespit edildi. Ancak görüntüsünün açısı nedeni ile bu geçiş sırasında aracın içinde bir başkasının bulunup bulunmadığı tespit edilemedi. Yapılan incelemede aracın Belgrad Ormanları'ndan çıkış görüntüsü bulunamadı.



AÇIK OLAN TELEFONUN SİNYALİYLE YERİ TESPİT EDİLDİ

Öte yandan Selma Hunca'nın telefonunun halen aynı bölgeden sinyal verdiği ve açık olduğu belirlendi. Telefonun halen aranabildiği belirtildi. Polis bölgenin iki gündür yağmurlu olması nedeniyle telefonun halen aracın içinde olduğu ihtimalini değerlendirdi. Öte yandan telefonun akıllı telefon olmadığı bu nedenle şarjının uzun süre gidebileceği bunun da aramalara olumlu bir katkı sağlayacağı belirtildi.

ARAMALAR BELGRAD ORMANLARI'NDA YOĞUNLAŞTIRILDI

Bu ipuçları nedeniyle aramalar Belgrad Ormanları'nda yoğunlaştırıldı. Polis helikopterinin havadan destek verdiği aramalara AFAD ve AKUT ekipleri de katıldı. Telefonun sinyal verdiği baz istasyonu çevresindeki tüm alan karış karış arandı. Bölgenin geniş bir alan olması nedeniyle Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinden de yardım istendi.

Selma Hunca aramalar sonucunda Belgrad Ormanları'nda kaza yapan otomobilinin içinde ölü olarak bulundu.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü aralarında Selma Hunca'nın evinin çalışanlarının da bulunduğu çok sayıda kişinin ifadesine başvurulduğunu belirttiler.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Sarıyer Selma Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

ümit:

hani dizilerde oluyor ya. . . bunu iyice araştırmalı. . . . öldü mü. . . . öldürülüp. kaza süsü mü verildi. . .

43
0
yanıtYanıtla
idil:

AK PARTİ TEK BAŞINA IKTIDAR

14
26
yanıtYanıtla
Hakan:

Bencede IKTIDAR olur anca. .

yanıt1
yanıt0
idilmal:

sizin gibi koyunlar varken buradaki meseleyle bile bağdaştırma yapmanız hakiki merinos olduğunuzu kanıtladı

yanıt2
yanıt1
12345:

desene gitti memleket

yanıt3
yanıt0
mhpMobil-ANDROID:

lütfü isimli şahıs bunuda akp yi suçladınya ne kadar mal olduğunu anlamış olduk

23
3
yanıtYanıtla
COCUK:

ben dua falan bilmiyorum, , ruhuna gazete okusam, olurmu ki. . . ??

2
19
yanıtYanıtla
Her nefis ölümü tadacaktırMobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin Fakat ölen kişi sarı Çizmeli Mehmet Ağa'nın eşi olsaydı bu kadar haber olurmuydu ? Sosyetenin ölümü bile habere malzeme oluyor .Herkes aynı yere gidiyor .Geldiği yer çok da önemli değil .

15
3
yanıtYanıtla
hayaletMobil-ANDROID:

hdp yapmıştır .... ermeni selo ve saz arkadaşlarıyla beraber..ermeni terör örgütü pkk da arabayi sabote etmiştir

9
9
yanıtYanıtla
Elveda kiraz Mobil-ANDROID:

Bir bununla suclamadiginiz kalmıştı onuda yaptınız ERDOGANI Ayağınıza taş takilsa ondan bileceksiniz ne alaka anladım

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title