Haberler

KOZMEK'ten Yıl Sonu Sergisi

Güncelleme:

Adana'da Kozan Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nın yıl sonu sergisi açıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Millet Bahçesi Belediye Kültür Salonu'nda açılan sergide, kursiyerlerin yıl boyunca ürettiği dikiş, nakış, ahşap, boyama, aksesuar, iğne oyası ve dantel ürünler yer aldı.

Serginin açılışını, Kozan Belediye Başkan yardımcıları Yaşar Şenöz ve Mustafa Duru ile Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Bünyamin Akbulut yaptı.

Başkan Yardımcısı Şenöz, belediyenin Halk Eğitim Merkezi ile düzenlediği kursların özellikle evlerine ekmek götürme kaygısı taşıyan kadınlar için umut ışığı olduğunu belirtti.

Kurslara katılanların eğitim sayesinde sahip oldukları yeteneklerini ortaya çıkardıklarını aktaran Şenöz, şunları kaydetti:

"Geleneksel el sanatlarının da öğretildiği kurslarımız, kadın erkek bütün vatandaşlarımıza açık. Belediyemizin ev sahipliğinde düzenlenen bu kursların sayısını artırarak ilçe ekonomisine katkı koymaya devam edeceğiz. Yıl boyu düzenlediğimiz kurslarda ve sergimizde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz."

Protokol üyeleri ve vatandaşlar, halk oyunu gösterisinin ardından sergiyi gezerek, ürünleri inceledi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Duru Kozan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title