Haberler

Kozluk Myo Öğrencileri, Petrol Ofisi İlkokulu Anasınıfını Ziyaret Etti

Batman Üniversitesi Kozluk Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, Petrol Ofisi İlkokulu anasınıfını ziyaret etti.

Batman Üniversitesi Kozluk Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, Petrol Ofisi İlkokulu anasınıfını ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete, Kozluk MYO Müdür Yardımcısı ve öğretim görevlisi Rukiye Arslan, öğretim görevlileri Meriç Öncül ve Ahmet Karaca ile çocuk gelişimi programı öğrencileri katıldı.

Okul müdürü Ümit Dursun tarafından karşılanan ziyaretçilere anaokulu öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Ardından üniversite öğrencileri, dönem boyunca hazırladıkları el işi ürünlerini minik öğrencilere dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Kozluk MYO Müdür Yardımcısı ve öğretim görevlisi Rukiye Arslan, amaçlarının dönem boyunca öğrencilerin yapmış olduğu çeşitli el işi ürünleri minik öğrencilerle paylaşmak olduğunu vurguladı. Arslan, "Bizler öğrencilerimizle birlikte bu ziyareti gerçekleştirerek minik öğrencilerimizi sevdiğimizi ve onların yanında olduğumuzu kendilerine hissettirmek amacındayız. Öğrencilerimiz için de miniklerle bir araya gelip kaynaşmak çok verimli oldu, hazırladıkları ürünleri de anaokulu öğrencilerine hediye ederek onları en iyi şekilde değerlendirmiş oldular" dedi.

Okul müdürü Ümit Dursun bu ince davranışlarından dolayı Kozluk MYO yönetici ve öğrencilerine anasınıfı öğrencileri adına teşekkür etti. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Batman Üniversitesi Petrol Ofisi Kozluk Meriç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title