Haberler

Kozlu'ya Doğalgaz Gelecek

AK Mercan Batı Karadeniz Doğalgaz Şirketi Bölge Müdürü Bekir Selçuk, Kozlu Belediye Başkan Ali Bektaş'ı makamında ziyaret ederek, Kozlu'ya gelecek olan doğalgaz hakkında bilgiler

verdi.

Kozlu Beldesinde içinde bulunduğu Zonguldak, Kilimli, Çatalağzı doğalgaz yapım ihalesi Şubat ayı içinde tamamlanmıştı. Doğalgaz yapım işi yüklenici Firma AK Mercan Batı Karadeninz Doğalgaz Şirketi Bölge Müdürü Bekir Selçuk Kozlu Belediyesini ziyaret ederek, işin bundan sonraki süreci ile ilgili Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz'a bilgiler verdi.

Yapılan görüşmelerde,firma AK Mercan Batı Karadeniz Doğalgaz Şirketi Bölge Müdürü Bekir Selçuk, Zonguldak İl merkezinde doğalgaz iletim yapım hattı işinin 2012 Mayıs ayının ilk haftasında başlayacağını, yapılan sözleşmelere göre ise 18 ayın sonunda Zonguldak merkezinde doğalgaz kullanılmaya başlayacağını belirtti.

Kozlu Beldesinde ise 2 yıl içinde doğalgaz iletim hattının başlayacağını belirterek, kısa zaman içinde doğalgaz kullanımına başlanılacağını ifade etti.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ise, konu ile ilgili olarak şu konulara değindi:

"Beldemizde yapılacak çalışmalarda belediye olarak her türlü kolaylığı sağlayacağız. Bir an önce Kozlu halkının da doğalgaza kavuşturacağız. Bu işin vatandaşlarımızın sağlığı açısından da çok önem arz ettiği gibi bölgemizde de hava kirliliğinin çok ciddi boyutlarda olduğu hepimiz biliyoruz. Bu yatırım geç kalınmış bir yatırımdır. Bu yatırım bizim için önemli olduğu gibi diğer bölge belediyeleri içinde önemlidir. Biz ne kadar hassasiyet gösterirsek, tüm bölge belediyeleri de hassasiyet göstereceğine eminim. Şimdiden Kozlu ve Zonguldak halkına hayırlı olmasını dilerim." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Çatalağzı Kilimli Kozlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title