Haberler

Kozlu Belediyespor, Play-Out'a Kaldı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Kozlu Belediyespor, Körfez Belediyesi Herekespor’u yenerek mücadele ettiği ligde play-out oynamaya hak kazandı.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Kozlu Belediyespor, Körfez Belediyesi Herekespor'u yenerek mücadele ettiği ligde play-out oynamaya hak kazandı.

Maç sonunda açıklama yapan Kozlu Belediyespor'un Antrenörü Bülent Öztürk, "Bir hafta içerisinde gençlerden kurulu bir takım kurduk. Tabi ki, amacımız en iyi şekilde mücadele etmekti. Bizi üç puan alamaz dediler, biz üç puanı da aldık. İkinci yarıya baktığınız zaman ilk yarı 16 puan aldık, ikinci yarı 15 puan almış olduk. 4 maç sonra Kilimli bizi yakalar dediler yakalayamadı. Ondan sonra bir dört hafta daha verdiler kendilerine. 8 hafta ben hiç konuşmadım bu arada. 8. haftanın sonunda Kozlu'yu geçeriz dediler, ondan sonra bir dört hafta sonra 9 puan fark atarız dediler. Hep arkamızda oldular. Bir golle onlar çıkmıştı, şimdide biz bir golle çıkmış olduk, galip geldik. Allah'ıma şükürler olsun bugünleri gördük. Şimdi play-out oynayıp da bal liginde kalmak istiyoruz. Oyuncularımın hepsinin anıdan öpüyorum. Hepsinden Allah razı olsun bu sevinci bana yaşattılar. Çok mutluyum. Ama daha işimiz bitmedi, birde play-out maçımız var Kozluspor'u bal liginde bırakacağız. Buradan Ertan Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum, bizlerden desteklerini esirgemedi. Onunla birlikte daha iyi yerlere gelecek Kozluspor. İlk yarıda ister istemez stres vardı. Hereke gerçekten çok iyi bir takım. Gerçekten iyi top oynadılar bize karşı. Ama biz kazanmak zorunda olduğumuzu biliyorduk. Mücadelemizde sıkıntı yoktu zaten bizim en iyi yaptığımız şey mücadeleydi. Ama gol atamıyorduk. Bir golde olsa maçı aldık. Maçlarımıza baktığınız zaman bir gol atıp alıyoruz ya da mağlup oluyoruz. 3 puan bizim oldu. Şimdi play-out oynamak için avantaj sağladık. Zonguldakspor'da yenmiş onları da gönülden tebrik ediyorum. İnşallah üçüncü lige de çıkarlar. Ondan sonrasında da arkasından bir Zonguldak takımı da gelecektir temenni ediyoruz" dedi.

Kozlu Belediyespor'un kaptanı Cihan ise, "12 puan fark varken kalacağız dediler. Her zaman dediler kalacağız diye ama bugün Kozlu Belediyespor bal liginde kalmak için ilk adımı attı. İkinci yarıyı da play-out maçında tamamlayacak. Herkesin ayağına ve yüreğine sağlık" diye konuştu.

Daha sonra Kozlu Belediyespor'un oyuncuları ligde kalmanın sevincini yaşadılar. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kozlu Belediyespor Zonguldak Kilimli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title