Haberler

Kozlu Belediyespor'da İmza Töreni

BAL 11. Grup'ta mücadele eden Kozlu Belediyespor, Teknik Direktör Soner Erdurmuş ve antrenör Kerim Volkan Kilimci'yle sözleşme imzaladı.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 11. Grup'ta mücadele eden Kozlu Belediyespor, teknik direktör Soner Erdurmuş ve antrenör Kerim Volkan Kilimci'yle sözleşme imzaladı.

Kozlu Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Ertan Şahin, imza töreninde yaptığı konuşmada, eski milli futbolcu Ergün Penbe'ye, teknik danışmanlık teklifinde bulunduklarını ve kendisinin tekliflerini kabul ettiğini söyledi.

Kulüp olarak 3. lig hedefini sezon başında koyduklarını anlatan Şahin, şöyle konuştu:

"Bugün geldiğimiz noktada hedefe yakınız ancak bu hedeften uzaklaşma gibi olumsuz duruma gitmeyelim diye uğraşıyoruz. Bu anlamda daha üst seviyede futbol anlayışı olan insanlardan destek alalım istedik. Bu anlamda 'Ergün Penbe'ye bize yardımcı olur musun ve teknik danışmanlık yapar mısın' diye sorduk. Kendisi de bizi kırmadı. Türkiye ve dünya çapında ismi olan bir kardeşimiz. Bizi bu anlamda onurlandırdı. Bugünkü teknik ekibin kurulmasında büyük destek sağladı. Bu anlamda kendisine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum."

Teknik Danışman Penbe de kendisine gelen teklifi düşünmeden kabul ettiğini belirterek, "Şehrimize nasıl hizmet edebilirim konusunda teklifi kabul ettim. Yaklaşık 4 gündür yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Güvendiğimiz ve başarılı olacağını düşündüğümüz ekip kurma adına çalıştık. Volkan'la bilirlikte Galatasaray'da oynadık. Soner hocamda bir çok takımda çalıştı. Burada başarılı olacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Teknik Direktör Erdurmuş, yaklaşık 6-7 yıllık antrenörlük deneyimi olduğunu vurgulayarak, "Bir çok takımda görev aldık. Kendimizi geliştirdik. Artık ben de bu yolda heyecanımı, bilgi ve birikimim yanı sıra başarılı olmak için bu yola baş koydum. Bu göreve beni layık gördükleri için hiç bir şey düşünmeden buraya geldi. En iyi şekilde Kozlu Belediyespor'u temsil etmek istiyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Soner Erdurmuş, antrenör Kerim Volkan Kilimci, sözleşme imzaladı. - Zonguldak

Kaynak: AA / Yerel

Kozlu Belediyespor Ertan Şahin Ergün Penbe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title