Haberler

Kozlu Belediyesi, Çalışmalara Devam Ediyor

Güncelleme:

Zonguldak'ın son dönemde yaptığı atılımlar ile dikket çeken ilçesi Kozlu'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in talimatıyla başlatılan yüzey suyu alt yapı çalışması Yeni Çarşı'da bitme aşamasına geldi. Ertan Şahin ise çalışmaları bizzat yerinde takip etti. Yaşanan afet sonrası alt yapısız bir Kozlu'nun yaralarını en aza indirmek istediklerini ifade eden Ertan Şahir, "Esnafımızın bir daha zarara uğramaması adına elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Kozlu halkı ise yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Belediye başkanı Ertan Şahin'e teşekkür eden Kozlulu vatandaşlar çalışmaların biteceği günü iple çekiyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertan Şahin Zonguldak Kozlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title