Haberler

Kozanlı Güreşçilerin Başarısı

Kozan Belediyespor Kulübü Yönetimi, Adana’da düzenlenen kurtuluş etkinliklerine katılarak ilçeye kupa ve madalya ile dönen güreşçiler ve antrenörleri ile birlikte Yaverin Konağı’nda akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kozan Belediyespor Kulübü Yönetimi, Adana'da düzenlenen kurtuluş etkinliklerine katılarak ilçeye kupa ve madalya ile dönen güreşçiler ve antrenörleri ile birlikte Yaverin Konağı'nda akşam yemeğinde bir araya geldi.

5 Ocak Adana Kurtuluş Kupası Güreş Turnuvasına katılan Kozan Belediyespor Güreş Takımı takım halinde 3.'lük Kupası ve 7 madalya ile kente döndü.

Turnuvada 30 kiloda Ümit Can Avar 3., 35 kiloda İsa Cengiz 1., Hüseyin Özkan 2., 38 kiloda Şükrü Çetiner 1., Şevket Ali Güvendik 2., 42 kiloda Doğukan Yüce 2., 45 kiloda Ümit Akbolat 2 ve Mahmut Cankurt 4. oldular.

İlçeye başarı ile dönen antrenör ve sporcular ile Yaverin Konağı'nda bir araya gelen Kozan Belediyespor Kulüp Başkanı İdris Çevikalp, As Başkan Bilal Kurt ve yönetim kurulu üyesi Muhammet Yorulmaz güreş takımı oyuncularını tebrik ettiler.

Yemek sonrası Kozan Belediyespor Yönetim Kurulu ve sporcular birde hatıra fotoğrafı çektirdiler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kozanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title