Haberler

Kozan Kaymakamlığından Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı

Adana’nın Kozan İlçe Kaymakamlığı köy ve mahalle muhtarlar ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Adana'nın Kozan İlçe Kaymakamlığı köy ve mahalle muhtarlar ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Ticaret Odası toplantı salonundaki toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Avni Oral, 30 Mart yerel seçimleri sonrası görevi devralan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ile yeni seçilen mahalle ve köy muhtarlarına yeni görevlerinde başarılar dileyerek amaçlarının Kozan ve köylerine hep birlikte en iyi hizmeti gerçekleştirmek olduğunu kaydetti. Oral, yeni büyükşehir yasası ile birlikte köylerin ilk defa ilçe belediyesine oy kullandığını belirterek köy ve mahalle muhtarlarına bu yasa ile büyük görevler düştüğünü kaydetti.

Yapılan konuşmanın ardından toplantı slayt gösterisi eşliğinde muhtarların yetki ve görevleri hakkında bilgilendirilmesi ile devam etti. Toplantı sonunda Kaymakam Oral toplantıya katılan muhtarların görüş ve düşüncelerini de dinledi.

Toplantıya Belediye Başkanı Musa Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Timur Konuk, Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez, Müftü Bilal Başoğlu ile daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Musa Öztürk Avni Oral Kozan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title