Haberler

Kozan'da Ulaşıma Kapanan Yollar Açıldı

Kozan'da kar yağışı sebebiyle ulaşıma kapanan 6 mahallenin yolu, belediye ekiplerinin çalışmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

Kozan'da kar yağışı sebebiyle ulaşıma kapanan 6 mahallenin yolu, belediye ekiplerinin çalışmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

Kozan Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, hafta sonu etkili olan yoğun kar yağışı, ilçeye bağlı kırsaldaki mahalle yollarının ulaşımını olumsuz etkiledi.

Yukarıgeçili, Marangeçili, Kapıkaya, Görbeyaz, Kalkumaç ve Akkaya mahallelerinin yolları yoğun kar sonrası ulaşıma kapandı.

Kozan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı yol şantiye şefliği ekiplerinin Adana Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile sürdürdüğü çalışmalarla, kapalı mahalle yolları yeniden ulaşıma açıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Musa Öztürk, "İlçemizin dağlık bölgelerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 6 köy yolumuz ulaşıma kapandı. Karla mücadele ekiplerimizin müdahale ettiği Yukarıgeçili, Marangeçili, Kapıkaya, Görbeyaz, Kalkumaç ve Akkaya köy yolları çok kısa bir zamanda yeniden ulaşıma açıldı. Şuan için kapalı köy yolumuz bulunmamaktadır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kapıkaya Kozan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title