Haberler

Kozan Belediyespor Bal'a Yükseldi

Kozan Belediyespor, Yenibeygöcü'nü 3-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükseldi.

Kozan Belediyespor, Yenibeygöcü'nü 3-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükseldi.

Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek takımı belirleyecek final maçında Kozan Belediyespor ile Yenibeygücü Adana 5 Ocak Stadı'nda karşılaştı.

Kozan Belediyespor, ilk yarısını 1-0 önde kapadığı karşılaşmayı 3-0 kazanarak BAL'a yükseldi.

Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan, ASKF Başkanı Ali Gülleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve şube müdürleri, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz, İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Önder Serin, Adana Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Serhat Mehmet Altuner, Adana ili futbol hakemleri ve amatör kulüpleri başkanları da müsabakayı takip etti.

Kozan Belediyespor- Yenibeygücü maçı öncesi her iki takım oyunculara ve teknik heyetine ASKF ve Adana İl Hakem Komitesi üyeleri tarafından kırmızı güller takdim edildi.

Ayrıca 20012- 2013 futbol sezonunda en centilmen kulüp olan 1. Amatör Küme takımlarından Kürkçülerspor'a Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan tarafından fair- play kupası verildi. Arslan'ın elinden kupayı Kulüp Başkanı Metin Eker aldı.

Müsabaka sonunda iki kulüp yöneticileri birbirlerini tebrik ederek stattan ayrıldılar. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Bayram Hadi Halis Arslan Kozan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title