Haberler

Kozan Belediyesi'nin Giyecek Yardımları

Kozan Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hayır Çarşısı’nın son 6 ayda, 365 aileye 2 bin 222 parça giyecek yardımında bulunduğu bildirildi.

Kozan Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hayır Çarşısı'nın son 6 ayda, 365 aileye 2 bin 222 parça giyecek yardımında bulunduğu bildirildi.

Belediye Başkanı Musa Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, belediye bünyesindeki Hayır Çarşısı'nın nisan ayından buyana gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında, Ramazan Bayramından önce bin 710 parça, Kurban Bayramında ise 512 parça olmak üzere 2 bin 222 parça kıyafet yardımında bulunduğunu belirtti.

Öztürk, özellikle, yeşil kart, fakirlik onay belgesi veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından verilen kart sahiplerine yapılan giyecek ve eşya yardımının kapsamını bu yıl biraz daha genişlettiklerini, köyden mahalleye döndürülen kırsal yerleşim alanlarındaki vatandaşlar ile Suriyeli sığınmacılara da ulaştıklarını kaydetti.

Hayır Çarşısı çalışanlarının girişimi ile okul öncesi eğitimi alan 3 öğrencinin giyecek ve kırtasiye ihtiyaçlarının da hayırsever esnaflarca karşılandığını hatırlatan Başkan Öztürk, Hayır Çarşısı'na yeni ve ikinci el kıyafet yardımında bulunan esnaflar ile vatandaşlara örnek davranışları ve duyarlılıkları için teşekkür etti. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Musa Öztürk Kozan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title