Haberler

Kozaklı Belediyesinden 192 Konutluk Proje

Konut sıkıntısını belediye olarak kendi öz kaynakları ile çözen ve bu zamana kadar 348 konutun teslim edildiği Kozaklı'da belediye, 192 konutluk "Kozaklı Yeşil Park Evleri" projesini de hayata geçirdi.

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklamada bulunan Kozaklı Belediye Başkanı Erdoğan Çelik, göreve geldiklerinde ilçelerinde konut sıkıntısını olduğunu tespit ettiklerini, bu yönde projeler geliştirerek, sorunu çözmeyi başardıklarını söyledi.

Bu zamana kadar belediye olarak 348 konut yapıp, hak sahiplerine teslim ettiklerini belirten Çelik, tüm konutlarda günümüz teknolojisine uygun son sistem malzemeler kullanıldığını ve tamamının jeotermal enerji ile ısıtıldığını kaydetti.

Şimdide 192 konutluk "Kozaklı Yeşil Park Evleri" projesini hayata geçirdiklerini ve bu konutların da hızla inşaatlarının devam ettiğini ifade eden Çelik, konutların kullanım alanının ise 125 metrekare olacağını sözlerine ekledi. - Nevşehir

Kaynak: AA / Yerel

Erdoğan Çelik Kozaklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title