Haberler

Kozağacı Çağman Göletin'de Seviye Yüzde 60'a Yaklaştı

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, Korkuteli Kozağacı Çağman Göleti inşaatında seviyenin yüzde 60'a yaklaştığını söyledi.

DSİ 13. Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür beraberinde Bölge Müdür Yardımcıları Oğuz Kasap, Mehmet Nazif Kök, Tuncay Aykan ve Şube Müdürlerimiz ile birlikte Korkuteli Kozağacı Çağman Göleti ve Sulaması inşaatında incelemelerde bulundu.

İncelemelerinin ardından bir değerlendirmede bulunan Turkay Özgür, 'Korkuteli Kozağacı Çağman Göleti ve Sulaması inşaatında çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

İnşaattaki Gövde Dolgu çalışmalarında bin 746 kotuna ulaşıldığını ve Sulama yapısına ait sanat yapılarının çalışmalarının devam ettiğini belirten Özgür, "Gölet ve Sulama inşaatımızı en kısa zamanda tamamlayıp bölgedeki yaklaşık 7 bin 950 dekar Tarım arazisini Su'ya kavuşturmuş olacağız. Kozağacı Çağman Göleti ve Sulaması projesi ile Kozağacı, Duraliler, Çalpınar Köylerindeki tarım arazilerinin sulanması amaçlanmaktadır. Gölet inşaatı işinin fiziki gerçekleşme seviyesi yüzde 60'lara yaklaşmıştır" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Kozağacı Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title