Haberler

Koza İpek Holding'deki Arama

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finans desteği sağladığı iddiasıyla Koza İpek Holding'in medya grubu hariç 23 şirketinde yapılan aramalara ilişkin, "Paralel yapı yurt içinde kaybettiği meşruiyetini yurt dışında aramakta" ifadesini kullandı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finans desteği sağladığı iddiasıyla Koza İpek Holding'in medya grubu hariç 23 şirketinde yapılan aramalara ilişkin, "Paralel yapı yurt içinde kaybettiği meşruiyetini yurt dışında aramakta" ifadesini kullandı.

Turan, yaptığı yazılı açıklamada, operasyonun muhteviyatının konuşulmasının bir yana, paralel medyanın her seferinde olduğu gibi dikkatleri farklı yöne çektiğini, operasyonu kamuoyu nezdinde çarpıtmaya giriştiğini bildirdi.

İpek Grubu şirketlerinin mali tablolarında şüphe verici hareketliliklerin bulunması, FETÖ'ye finansal destek sağlaması gerekçesiyle yapılan aramaların, paralel yapı tarafından özellikle uluslararası kamuoyuna medyaya operasyon gibi değerlendirildiğini belirten Turan, şunları kaydetti:

"Konu basın değil, Yunanistan'ın IMF'ye olan borcundan fazla bir miktar için ortaya atılan iddialardır. Paralel yapı yurt içinde kaybettiği meşruiyetini yurt dışında aramakta. Bu meşruiyet arayışı içerisinde kendi ülkesi hakkında karalamadan, iftiradan imtina etmeyen paralel yapı alçaklıkta sınır tanımamakta. Peşine taktığı koalisyon ortakları, siyasiler ve medya yöneticileri paralel yapının yürüttüğü bu gayri meşru davada yalan ve iftirada tıpkı paralel örgüt gibi üstün performans sergiliyor. Her şeye rağmen paralel yapının tüm hukuk katliamlarına inat giriştikleri hukuksuzluklar milletimizin desteği ve hukuk çerçevesi içerisinde soruşturulacaktır."

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Bülent Turan İpek Holding Ak Parti Koza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title