Haberler

Akın İpek'in Annesi: İki Kardeş Kavga Ediyor

Güncelleme:

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek, polisin yaptığı aramalar sonucunda oğlunun bir hatasının bulunamayacağını savunarak, "Bunu yaptıranlar da benim düşmanım değil. İşin en acısı o. İki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana ve ben üzgünüm" dedi.

Terör örgütüne finans desteği sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, Koza İpek Holding şirketlerine yönelik aramalarda, merkez binadaki bilgisayarlardan imaj alma faaliyeti devam ediyor. Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın İpek'in Çankaya Gaziosmanpaşa'daki evinde dün sabah saatlerinde başlatılan arama faaliyetinin ise bu sabaha karşı bittiği öğrenildi.

"AKIN BEY KAÇMAZ, KAÇMADI, KAÇMAYACAK"

Öte yandan, Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın İpek'in annesi Melek İpek, imaj alma faaliyetlerinin devam ettiği holdingin merkez binasına geldi. Melek İpek, burada bekleyen gazetecilere yaptığı açıklamada, Akın İpek'in kaçmadığını öne sürerek, "Akın Bey İngiltere'ye kaçmaz, kaçmadı, kaçmayacak. Çünkü kaçmasını gerektirecek hiçbir şey yok" dedi.

"BU GELİP GEÇİÇİ BİR DÖNEM"

Anne İpek, şunları söyledi: "Akın Bey'in 7 kat yerin altına inseler, gökyüzüne çıksalar bir hatasını bulamazlar, bulamayacaklar da Allah'ın izniyle. Bu gelip geçici bir dönem. Bunun hakkında şu anda çok şey söylenebilir ama söylemiyorum. Rabbim bizi sabreden kullarından etsin.

"SİVRİSİNEĞİN VIZILTISI KADAR..."

Bunu yaptıranlar da benim düşmanım değil. İşin en acısı o. İki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana ve ben üzgünüm. Benim oğlum asla ve asla hiçbir hata yapmamıştır, Allah'ın izniyle de yapmayacaktır. Bugüne kadar aile olarak yaptığımız tek şey, ekmeğimizi paylaştık, karıncayı incitmedik, hiç ayrım yapmadan tüm insanlara yardımcı olduk ve bundan sonra da hayatımın sonuna kadar aynı şekilde devam edeceğim. Hiç kimse bizi yolumuzdan çeviremeyecek. Bunları esefle kınıyorum, ayıplıyorum. Bu yazılanlar, çizilenler, anlatılanlar var ya bize yakışmadı, yapışmayacak da. Sivrisineğin vızıltısı kadar da benim üzerimde tesiri yok."

Kaynak: AA / Güncel

İpek Holding Melek İpek Koza Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500

Yorumlar (172)

BİLİRKİŞİ:

TEYZE HAKLISIN AMA SENİNKİLERE SOR BAKALIM AMERİKALI ARKADAŞLARINA FAZLA BAĞLANMIŞLAR SEN ANA ÖĞÜDÜ VERMEDİN Mİ BUNLARA. KÖTÜ ARKADAŞ ADAMI VATANHAİNİ YAPAR DİYE

33
34
yanıtYanıtla
likralı:

17 aralığa kadar yağlım güllüm 17 aralıktan sonra parelel pkk yanlısı valla bu akp ile yatan şaşı kalkar benden demesi

22
17
yanıtYanıtla
Gercek:

Anne haklı iki kardeş kavga ediyorlar ikiside hırsız yarın barisirlar olan benim garip guraba vatandaşım a olur yine

29
7
yanıtYanıtla
ottoman:

Pkk yi ove ove bitiremeyen,yahudi yanlisi o tv kanallarina ne demeli anne ipek??Vatan haine ogluna bir sor bakalim bunlari.

11
21
yanıtYanıtla
Karabasan:

gözlerinden ve sözlerinden saçılan kibire bakar mısınız?

9
20
yanıtYanıtla
Ukab:

Ah Teyzem ah cemaat büyüdükçe bundan çıkar sağlayan i kadar insan ortaya çıktı ki insanı kandiran cemaatte inşaat demirlerimi değiştiren cemaatte sınav sorularını veren cemaatle bağlantılı o kadar para topluyorlar hizmet diye kime hizmet ettikleri belli değil himmet parası nereye gidiyor . Ama şu da var 30 yıldır çok temiz arkadaşlarım da oldu ne demeli çürük elmalar temizlenmeli. Bu nda da vardır Hayır

21
5
yanıtYanıtla
F.B:

hangi şehit annesinin eli öpülmüş bugüne kadar

26
0
yanıtYanıtla
bozuk zihniyet:

kadının arkasına sığınarak kada basitlestiler.hic erkek yok musa yaşlı başlı kadını one sürüp arkasına saklaniyor

11
15
yanıtYanıtla
LAZ:

NE KARDEŞİ MENFAAT ÇATIŞMASI

22
3
yanıtYanıtla
Osmanlı:

Peygabermi hata yapmamış ve yapmayacakmış

13
12
yanıtYanıtla
Tüm 172 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title