Haberler

Koyulhisar'da Kosgeb Genç Girişimcilik Eğitimi Verildi

Koyulhisar ilçesinde KOSGEB Genç Girişimcilik Eğitimi verildiği bildirildi.

Koyulhisar ilçesinde KOSGEB Genç Girişimcilik Eğitimi verildiği bildirildi.

Koyulhisar Ziraat Odası Başkanı Vedat Canan, yaptığı yazılı açıklamada, kendi işini kurmak, ticaret hayatına atılmak isteyen, yeni bir iş, yeni bir gelir kapısı sağlamak isteyen kişilerin, bu planlarını hayata geçirmeleri için KOSGEB destekli devlet kredileri verildiğini anımsattı.

Gerekli şartları taşıyan ve sertifikası bulunan girişimcilerin yaptığı projelere, KOSGEB tarafından hibe verildiğini dile getiren Canan, Koyulhisar Kaymakamı Mustafa Güngör'ün talimatıyla, Ziraat Odasının katkıları ve ORAN Kalkınma Ajansının desteğiyle KOSGEB Genç Girişimcilik eğitimi verildiğini belirtti.

Eğitimlere ilginin fazla olduğunu vurgulayan Canan, "Günde 8 saat ders verilen eğitimimiz 9 gün sürüyor. Genç girişimcilerimiz 72 saat süren eğitimin ardından alacakları sertifikayla yeni iş yerleri açarak, bölge ekonomisine katkı sağlayacakları gibi aynı zamanda ilçelerinde kalarak göçün önlenmesine ve ilçe nüfusuna, katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Koyulhisar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title