Haberler

Köylüler Gölet İnşaatını Durdurdu

Zonguldak’ın Nebioğlu beldesi Musaüstü Köyü civarlarında yapılması planlanan Gölet inşaatında vatandaşlar gelen yetkilileri engelleyerek çalışmaları durdurdu.

Zonguldak'ın Nebioğlu beldesi Musaüstü Köyü civarlarında yapılması planlanan Gölet inşaatında vatandaşlar gelen yetkilileri engelleyerek çalışmaları durdurdu.

Geçtiğimiz gün Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü'nden Yazıköyü'ne gelen yetkililer burada Nebioğlu Beldesinin Musausta Köyü'ne yapılması planlanan Gölet inşaatında inceleme yapmak istedi. Vatandaşlar tepki göstererek yapılacak olan harita ve sondaj gibi çalışmaları engelledi. Yazıköyü sakinleri gelen yetkilileri durdurarak tutanak tutturdu. Tutanakta; "Planlama ihalesi yapılan Nebioğlu Musausta Göleti arazi çalışmaları esnasında Yazıköyü sakinlerinin çalışmaları yaptırmaması çalışanlara engel çıkarması nedeni ile 04/09/2015 tarih ve saat 14.00'de köy sakinlerine yapılacak çalışma ile ilgili bilgi aktarımında bulunulmuş, köy sakinleri çalışmayı yaptırmayacaklarını, göletin yapılmasını istemediklerini, ellerinden gelen bütün engeli çıkaracaklarını dile getirmişlerdir. Bu çalışmanın göletin yapılıp yapılmayacağına yönelik olduğunu, göletin yapımının çalışmasının olmadığı defalarca anlatılmasına rağmen çalışmalara izin vermeyeceklerini belirtmişlerdir" denildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Nebioğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title