Haberler

Köylerinde Mahsur Kalan Kalp ve Diyaliz Hastaları Helikopterle Kurtarıldı

Konya'nın Yunak ilçesinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kendilerine ulaşılamayan biri kalp, diğeri diyaliz hastası iki kişi helikopterle bulundukları yerden alınarak hastaneye kaldırıldı.

Konya'nın Yunak ilçesinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kendilerine ulaşılamayan biri kalp, diğeri diyaliz hastası iki kişi helikopterle bulundukları yerden alınarak hastaneye kaldırıldı. Hastaların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yunak İlçesi Kurşunlu Kasabası'nda kar ve buzlanma nedeniyle mahsur kalan diyaliz hastası bir kadın ile kalp hastası bir erkeğin tıbbi acil müdahale gerektirmesi üzerine Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi koordinesinde Konya 3'ncü Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan bölgeye helikopter kaldırıldı. Gönderilen helikopter köye yakın bir yere inerek hastaları bulundukları yerden helikoptere aldı. Battaniyeye sarılan hastalar helikopterle Konya Numune Hastanesi'ne getirildi. Burada tedavileri yapılan hastaların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunak Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title