Haberler

Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı

Bilecik Vali Yardımcısı Metin Çınar, 2013 yılında Bilecik'e güzel hizmetlerde bulunduklarını söyledi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı da olan Çınar, İl Özel İdaresi'nde gerçekleştirilen toplantıda, 2013 yılında köylere yaptıkları hizmetlerden haz aldığını ve bu hizmetlerde köy muhtarlarının büyük katkısının bulunduğunu kaydetti.

Geçen yıl köylerin ihtiyacına yönelik çalışmaları yapmayı hedeflediklerini ifade eden Çınar, "2013 yılında hizmetleri yerine getirdiğimize inanıyorum. Burada encümen üyelerinin katkısı olduğu kadar muhtarlarımızın neyi isteyeceğini bilmesi de çok önemli rol oynadı. Muhtarlarımız köylerin sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Bilecik'in nüfusu az ama güzel hizmetler yapılıyor" dedi.

Çınar, 2013 yılında içme suyu tesisi yapım giderlerine 216 bin lira, köylere yapılacak yardımlara 257 bin 489 lira, sulama ve gölet yapım giderlerine 289 bin lira, kanalizasyon tesisi yapım giderlerine 23 bin lira ve yol yapım giderlerine 1 milyon 556 bin lira olmak üzere toplam 2 milyon 662 bin 33 lira ayrıldığını kaydetti.

2013 yılı faaliyet raporu ve 2013 yılı birlik kesin hesabının görüşülmesinin ardından ikisi il genel meclis üyesi, ikisi de muhtar olmak üzere encümen üyelikleri seçimine geçildi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Metin Çınar Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title