Haberler

Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurulu

Burdur Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Burdur Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Vali Hasan Kürklü başkanlığında, İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda düzenlenen genel kurulda birliğin encümen seçimi gerçekleştirildi.

Kürklü, genel kurulda yaptığı konuşmada, ilk geldiği günden bu yana birçok yer gezdiğini, Burdur'un köylerinin sorunlarının çoğunu çözülmüş halde gördüğünü söyledi. Üst cephe çalışmalarına, modernizasyon çalışmalarına, kilitli parke, düğün salonu ve toplantı salonu gibi benzer çalışmalara ağırlık verme noktasında olduklarını anlatan Kürklü, şöyle konuştu:

"Köylerimize hizmet götürme konusunda elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz. Bizlere destek veren köy muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Muhtarlarımız bizim köydeki elimiz, ayağımız. Bizler de elimizden geldiğince el birliğiyle sorunları çözmeye çalışıyoruz. Bunları yaparken de imkanlar dahilinde yapıyoruz. İmkanlarımız sınırlı, kaynaklarımızı adaletli ve ihtiyaçlar ölçüsünde en hızlı ve etkili şekilde kullanıyoruz. İl Genel Meclisimiz de çok önemli çalışmalar yapıyor. İl Genel Meclisi Başkanımıza da teşekkür ediyorum."

Vali Yardımcısı Bülent Uygur, 2014 yılı faaliyet raporunu ve 2014 yılı gelir gider bütçe hesabını okudu. Ayrıca 2015 yılı ek bütçe görüşülerek oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title