Haberler

Köylerdeki Su Depolarının Bakım ve Onarımı

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi kapsamında 23 köyde 25 su deposunun bakım ve onarımının yıl sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi kapsamında  23 köyde 25 su deposunun bakım ve onarımının yıl sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Çay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, muhtarların ve vatandaşların talepleri doğrultusunda köylere ciddi alt yapı desteği sağlandığını belirtti.

Geçen yıl 27 köyde 49 su deposunun bakım ve onarımının yapıldığını belirten Çay, "Bu yıl da 23 köyümüzde 25 su deposunun ihalesini gerçekleştirdik. Çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Amacımız köylerimizdeki vatandaşların sağlıklı ortamlarda su içmelerini sağlamaktır. Bu sene sonuna kadar bir aksilik olmazsa tüm su depolarımızı onarımdan geçirmek istiyoruz. Bu konuda ödenek sorunu da bulunmamaktadır" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title