Haberler

Köylerde Özel İdaresı'nin Çalışmaları Sürüyor

İl Özel İdaresi tarafından köylerde çalışmaları aralıksız sürüyor.

İl Özel İdaresi tarafından köylerde çalışmaları aralıksız sürüyor.

Kilis'te, İl Özel İdaresi'nin hazırlanan program doğrultusunda başlatılan çalışmalar kesintisiz devam ediyor. Asfalt, kilit parke taşı, kanalizasyon, içmesuyu, çöp toplama ve İl Özel İdaresi'nin görevine giren alanlarda yürütülen çalışmaları incelemek üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ve birim müdürleri yürütülen hizmetlerle ilgili vatandaşlarla görüşerek onların fikir ve önerilerini dinledi.

En son, bölgedeki muhtarlarla Kocabey Köyündeki iftarda bir araya gelen yetkililer, sorunların tesbit ve çözümü konusundaki yapılacakarı değerlendirdi. İftar programına Meclis Başkanı Mehmet Metin Karakuş ve Meclis Üyesi Mehmet Sakar'da katıldı. Meclis Başkanı Karakuş muhtarlara hitaben bir konuşma yaptı ve götürülen hizmetlere sahip çıkma noktasındaki samimi gayretleri dolayısıyla muhtarlara teşekkür etti.

İl Özel İdaresi'nin hizmet noktasında her türlü takdiri hak ettiğini belirten Karakuş, "Başta Genel Sekreter olmak üzere her kademedeki çalışanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Karakuş, Ramazanın bereketi ve hoşgörüsü içerisinde bizleri bir araya getiren Kocabey Muhtarı Mehmet Çelebi'yi de kutladığını sözlerini ekledi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Karakuş Mustafa Bolat Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title